Eda Erol kimdir? (Alişan'ın sevgilisi kimdir)

Güncelleme Tarihi:

Eda Erol kimdir (Alişanın sevgilisi kimdir)
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2017 19:54

Eda Erol kimdir sorusu birçok vatandaş tarafından oldukça merak edilen konular arasında yer ediniyor. Alişan ile adı duyulduktan sonra birçok kişi tarafından araştırılan Eda Erol, ünlü sunucu Esra Erol'un kardeşi çıktı. Peki, Eda Erol kimdir? (Alişan'ın sevgilisi kimdir)

Haberin Devamı

Alişan’ın sır gibi sakladığı sevgilisi Eda Erol çıktı. Alişan geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından 'Birlikte ilk derbi' yazarak bir fotoğraf paylaşmış, ancak Eda Erol’un fotoğrafını paylaşmamıştı. Ancak ikilinin ilişkisi kısa süre sonra basına sızdı. Alişan konuyla ilgili “Ne diyeyim gizli kalmıyor hiçbir şey” derken Eda Erol ise “Haber doğrudur” demekle yetindi.

Alişan- Eda Erol birlikteliğinin ilk sinyalini ünlü sunucu Ece Erken vermişti. Erken; “Esra (Erol) ve ben duruma el attık. Evlilik yolunda adımlar atılıyor. Aileler de tanıştı. Yakında kız isteyeceğiz” demişti. Peki, Alişan ile evlilik yolunda ilerlediği konuşulan Eda Erol kimdir, kaç yaşında, mesleği ne?

EDA EROL KİMDİR?

1986 doğumlu olam Eda Erol, İzdivaç programı sunucusu Esra Erol’un kız kardeşidir. Televizyonda ilk ekran deneyimini 1 yıl önce 46 Yok olan dizisiyle adını duyduğumuz Eda Erol, Sinoplu anne ve göçmen babanın son kızıdır. Emekli polis memuru olan babasının İstanbul'a geldikten sonra Neşe Erberk ajansa kayıt ettirdiği Eda Erol, Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümünden mezun olmuştur. İlk filmi Stajyer Mafya sonrası 46 dizisinde rol aldı.

BAKMADAN GEÇME!