Duygu Sarışın kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Güncelleme Tarihi:

Duygu Sarışın kimdir Kaç yaşında ve nereli
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2018 11:52

Genç ve güzel oyuncu Duygu Sarışın'ın kim olduğu son günlerde merak konusu oldu. Yer aldığı dizi projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Duygu Sarışın, zaman zaman basında yer alan haberler sonrası gündem olmaya ve vatandaşlar tarafından merak edilmeye devam ediyor. Peki, Duygu Sarışın kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Haberin Devamı

Duygu Sarışın'ın kim olduğu, özel yaşamı ve kariyeri son dönemlerde en çok merak edilenlerin başında geliyor. Geçtiğimiz yıl ekranlara gelen 'İçerde' dizisi ile popülerlik kazanan, Duygu Sarışın'ın özel yaşamı ve kim olduğuna dair araştırma yapan vatandaşlar, güzel oyuncu hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. İşte, Duygu Sarışın hakkında merak edilen tüm detaylar...

DUYGU SARIŞIN KİMDİR?

24 Kasım 1987 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Duygu Sarışın, üniversite eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünde tamamlamış daha sonra İzmir Ekonomi Üniversitesi, Moda Tasarım Bölümü’nde dersler almıştır. Bu eğitimlerinin ardından güzel oyuncunun deneyim kazandığı yer ise İzmir Devlet Tiyatrosu olmuştur.

2011 yılında ise televizyon dünyasına Cennetin Sırları dizisi ile adım atmış; İçerde, İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler, Güneşi Beklerken, Rengarenk gibi diziler de rol almıştır. Star Tv’de yayınlanan; kadrosunda Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen, Mert Fırat, Ferit Aktuğ, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar, Hayal Köseoğlu, ve Tansu Biçer gibi isimlerin yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinin kadrosunda yer almakta ve Burcu karakterini canlandırmaktadır. Duygu Sarışın 1.70 boyunda ve 56 kilo ağırlığındadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!