Doya Doya Moda'nın yarışmacıları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Doya Doya Modanın yarışmacıları kimler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2019 13:09

Doya Doya Moda yarışması 25 Kasım Pazartesi günü ilk bölümüyle ekran macerasına başladı. Gülşah Saraçoğlu, Banu Noyan, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez'in jüri üyeliğini üstlendiği Doya Doya Moda'nın yarışmacıları 7 kişiden oluşuyor. Peki, Doya Doya Moda'nın yarışmacıları kimler?

Haberin Devamı

Doya Doya Moda'da kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadın kendi tarzlarını sergiliyor. Doya Doya Moda'nın yarışmacıları ilk bölümde belli oldu. İşte, aralarında deneyimli isimlerin de olduğu Doya Doya Moda'nın yarışmacıları...

Sepideh Su Baher
Sepideh Su Baher, 21 yaşında ve üniversite öğrencisi. Aslen İranlı olan genç yarışmacı, daha önce bazı dizilerde konuk oyuncu olarak rol almış. Sepideh Baher daha önce Erkenci Kuş, Kuaförüm Sensin dizi ve yarışmasında boy gösterdi. Şimdi de Afilli Aşk dizisinde rol alıyor.

Sündüz Durmaz kimdir
Sündüz Durmaz evli ve Cezayirli. 28 yaşındaki eski model, Youtube kanalında paylaşımlar yapıyor.

Miraç Tortumlu
Miraç Tortumlu, yarışmanın evli isimlerinden. 35 yaşında ve ev hanımlı olan yarışmacı, Instagram'da verdiği kilolarla yaşadığı macerayı görüntüye kaydedip yayınlıyor.

Ferdanur Başaran
Ferdanur Başaran 23 yaşında ve İstanbul Üniversitesi mezunu. Büyük beden mankenlik yapan Ferdanur Başaran, sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıyor.

Emel Başkan
Yarışmanın 7 isminden biri olan Emel Başkan, 30 yaşında ve aslen Konyalı. Evli yarışmacı dizilerde konuk oyuncu olarak yer aldı. Emel Başkan, günlük dizi Yemin’de oynamış.

Yaprak Sultan
Yaprak Sultan sosyal medyayı oldukça aktif kullanıyor ve eğlenceli paylaşımlarda bulunuyor. 33 yaşındaki yarışmacı fuar organizasyonları yapıyor

Haberin Devamı

Beyza Yılaz
Haber spikeri olan Beyza Yılmaz 35 yaşında. 96 kilo olan Beyza Yılmaz 46 beden giyiyor.

 

BAKMADAN GEÇME!