Dostlar Mahallesi 2. bölüm fragmanı yayınlandı - Metin'i bekleyen önemli gelişme ne?

Güncelleme Tarihi:

Dostlar Mahallesi 2. bölüm fragmanı yayınlandı - Metini bekleyen önemli gelişme ne
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2017 18:23

Dostlar Mahallesi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Eğlenceli senaryo örgüsüyle keyifli anlar yaşatan Dostlar Mahallesi, oyuncularıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Alişan ve Çağla Şikel’in başrollerini paylaştığı Dostlar Mahallesi’nin 2. bölümünde neler yaşanacak?

Haberin Devamı

Dostlar Mahallesi dizisinin yeni bölümü için geri sayım başladı. Ekran macerasına 17 Aralık Cumartesi günü başlayan Dostlar Mahallesi 2. Bölüm fragmanıyla birlikte ilk ipuçları geldi. Metin, kaza yapan bir araçtan küçük bir çocuğu kurtarıyor! Çağatay ise, müşterisini bıraktıktan sonra arabasını çaldırır. Bunu duyan Neriman Anne şok oluyor.

Bir minübüs kaza yapar ve yanmaya başlar. İçinde ise, bir çocuk vardır. O sırada oradan geçen Metin olaya şahit olur. Çocuğu fark eder ve canını hiçe sayarak küçük çocuğu yanan arabadan dışarı çıkarmayı başarır. Bu olay sonrasında önemli bir gelişme yaşanır.
Neriman Anne, Seher ve Çetin gelini Olga ile sorun yaşayan Behiye'yi sakinleştirmeye çalışırlar. Onu duyduğu "Torun" kelimesi biraz olsun rahatlatır.
Çağatay ise, müşterisini bıraktıktan sonra arabasını çaldırır. Bunu duyan Neriman Anne şok olur.
Metin'i bekleyen önemli gelişme ne? Behiye, Rus gelini Olga'yı benimseyecek mi? Çağatay'ın çaldırdığı araba bulunacak mı? Mahallede daha ne çılgın ve eğlenceli anlar yaşanacak?

Eğlence dolu yeni bölüm 23 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

 

BAKMADAN GEÇME!