Dönerse Senindir oyuncuları kim? Dönerse Senindir filminin konusu ne?

Güncelleme Tarihi:

Dönerse Senindir oyuncuları kim Dönerse Senindir filminin konusu ne
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2019 11:54

Romantik komedi türünde yer alan Dönerse Senindir filmi televizyonda izleyici ile buluşuyor. Sinemaseverler tarafından beğeni toplayan film, reklam fotoğrafçılığı yapan Mehmet'in sevgilisini geri kazanmak için yaşadığı süreci ele alıyor. Peki, Dönerse Senindir filminin oyuncuları kim? İşte, filmin oyuncu kadrosu ve konusuyla ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Dönerse Senindir filmi beyaz perde ardından televizyon izleyicileriyle buluşuyor. 2016 yapımı Dönerse Senindir filminin yönetmenliğini Erol Özlevi üstleniyor. Peki, Dönerse Senindir filminin konusu ne, oyuncuları kimler?

Aşkını geri kazanmak için her şeyi göze alan Mehmet’e hayat verdiği Dönerse Senindir’de yakışıklı oyuncuya başrolde İrem Sak ve Yasemin Allen eşlik ediyor. Üçlüye kadroda ise Uraz Kaygılaroğlu ve Serhat Özcan eşlik ediyor.

KONUSU

Reklam fotoğrafçılığı yapan Mehmet, çok sevdiği ve hayatının aşkı diye nitelediği sevgilisi Selin'den ayrıldıktan sonra sevdiği kadını geri kazanmak için türlü türlü planlar yapar. Bu amacına ulaşabilmek için ise arkadaşı Defne'den yardım alacaktır. İkilinin Selin'i ikna etme çapaları ise komik görüntülere neden olur.

BAKMADAN GEÇME!