Dolunay dizisinin 12. yeni bölüm fragmanı heyecan yarattı... Sevgili mi oldular?

Güncelleme Tarihi:

Dolunay dizisinin 12. yeni bölüm fragmanı heyecan yarattı... Sevgili mi oldular
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2017 09:57

Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanı kısa sürede izleyicileriyle buluştu. Geçtiğimiz hafta kafa karıştıran bir final yaparak takipçilerini merakta bırakan Dolunay'ın 12. bölüm fragmanında Nazlı ve Ferit'in duygusal anları heyecan yarattı. Peki yeni bölümde neler olacak? Nazlı'nın sakladıklarını öğrenen Deniz gerçekleri Ferit ile paylaşacak mı? Ferit ve Nazlı sevgili mi olacak? İşte Dolunay dizisinin 12. yeni bölüm fragmanı ve ilk ipuçları!

Haberin Devamı

Dolunay yepyeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Ekran macerasına yaz sezonunda başlayan romantik komedi türündeki dizi en son 12 Eylül Salı günü ekrana geldi. Eğlenceli ve sürprizlerle dolu gelişmelerin olduğu son bölüme Nazlı’nın yaşadığı şaşkınlık damga vurdu. Yıllardır kurduğu hayali gerçekleştirerek kendi restoranını açmaya hazırlanan Nazlı, Ferit ile ortak oldu. Öte yandan Deniz, Nazlı'nın gerçekleri bilgini ancak sakladığını öğrendi. Dolunay 12. bölüm fragmanıyla birlikte yeni gelişmelerin ilk ipucı geldi. İşte Nazlı ve Ferit'in yakınlaşma görüntülerinin damga vurduğu yeni bölüm fragmanı!

Ferit, Nazlı’nın sakladığı sırrı bulmaya çalışıyor Ferit Nazlı’nın bir sır sakladığından emindir. Sevdiği kadını kendinden uzaklaştıran bu sırrı bulmak için elinden geleni yapar. Nazlı hayallerine bir adım daha yaklaşmıştır. Coşkuyla restoranı için hazırlık yaparken beklenmedik olaylar yüzünden işler hiç de planladığı gibi ilerlemez. İstanbul'dan uzaklaşmalarını gerektirecek bir gelişme ile Nazlı ve Ferit’in ilişkisi farklı bir boyuta taşınır. Nazlı’nın Ferit’e karşı olan tutumu Deniz’i cesaretlendirir. Alya ise bu yakınlaşma karşısında kozlarını oynamaya hazırdır.

BAKMADAN GEÇME!