Dolunay dizisi oyuncuları kimlerdir?

Güncelleme Tarihi:

Dolunay dizisi oyuncuları kimlerdir
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2017 19:12

Dolunay dizisi oyuncuları birçok izleyici tarafından oldukça merak edilen ve araştırılan konular arasında yer almaya başladı. Dolunay dizisi başladığı günden itibaren izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatmayı başardı. Yaz dizileri arasına iddialı giren Dolunay dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden renkli isimler bulunuyor. Peki, Dolunay dizisi oyuncuları kimlerdir?

Haberin Devamı

Dolunay dizisinin oyuncuları ilk bölümün üzerinden günler geçmesine rağmen araştırılıyor. Türk filmi tadındaki sahneleriyle sosyal medya ya konu olan yeni Star Tv dizisi Dolunay’da Kiraz Mevsimi ile ünlenen Özge Gürel, İnatçı ve girişken bir ruha sahip olan Nazlı’ya; İnadına Aşk ile yıldızı parlayan Can Yaman ise çalışkan ve soğukkanlı bir iş adamı olan olan Ferit’i canlandırıyor. Peki Dolunay dizisi oyuncuları kimler?

DOLUNAY OYUNCULARI

ÖZGE GÜREL KİMDİR?

Özge Gürel 5 Şubat 1987 yılında İstanbul 'da doğdu. Silivrili bir ailenin kızıdır. Liseyi bitirene kadar Silivri'de yaşadı. Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünü yarıda bıraktı. Önce oyunculuk sonra oyuncu yönetimi dersleri aldı. Kızım Nerede dizisinde Zeynep karakteriyle oyunculuk dünyasına adım atmıştır. Daha sonra Huzur Sokağı ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde oynadı. 2014 yılında Medcezir dizisinde Ada karakterini canlandırdı. Yine 2014 yılında Kiraz Mevsimi dizisinde başrol oyuncusu oldu ve Öykü karakterini canlandırmaya başladı. Kiraz Mevsimidizisi 2015 yılında final yapmıştır. 2017 yılında da Yıldızlar Şahidim adlı dizide başrolü oynadı.

Özge Gürel- Nazlı: İnatçı ve girişken bir ruha sahip olan Nazlı, küçük yaştan beri çalışıyor. Tutkunu olduğu işi yapmak için Gastronomi okuyor. Japon kültürüne olan ilgisini eğitimini aldığı gastronomi ile birleştirmeye hevesli olan Nazlı, arkadaş canlısı olmasına rağmen erkeklere karşı utangaç. Nazlı, kız kardeşi Asu’ya düşkün, ailesinden uzakta kardeşine annelik yapıyor.

CAN YAMAN KİMDİR?

Can Yaman, 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Yugoslav kökenli olan Yaman,ilk ve orta okulu Bilfen Koleji’nde, liseyi ise İtalya Lisesi’nde okudu.nOkul hayatı başarılarla dolu olan Can Yaman, liseyi birincilikle bitirdi. Öğrenci değişim programı kapsamında Amerika'ya giden Yaman, burslu olarak okuduğu Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu. 6 ay boyunca avukatlık yapan ve iki dil bilen Can, hobi olarak oyunculuk dersleri aldı. İlk dizisi Gönül İşleri’nde Bedir karakterini canlandırdı. Sinem Kobal'ın hayat verdiği Sevda ile yaşadığı gelgitli aşk dikkatleri çekti. Genç oyuncu, ikinci dizisi olan 'İnadına Aşk'ta Yalın Aras rolü ile hayran kitlesini genişletti. 

Haberin Devamı

Can Yaman- Ferit: Çalışkan ve soğukkanlı olan Ferit başarılı bir iş adamıdır. Hayatını planlar üzerine kurmaktan hoşlanan Ferit; düzenli, titiz ve simetriye önem verir. Düzenli olmasının yanı sıra iyi bir gurmedir. Kadınlara karşı mesafeli, çevresinde duvarları olan genç bir adamdır.

Haberin Devamı

HAKAN KURTAŞ KİMDİR?

Hakan Kurtaş, 7 Eylül 1988’de doğdu. Lise hayatını Bursa Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Hakan Kurtaş, üniversite eğitiminden önce profesyonel kulüplerde basketbol oynadı. Karikatürler çizer, müzikle uğraştı. Bir dönem Leman, Uykusuz mizah ve karikatür dergilerinde karikatürleri yayınlandı. Tiyatro'ya orta okulda ilgi duymaya başlayan Hakan Kurtaş, Lisede bu işi yapmaya karar verir. 2010 yılında DOT Tiyatrosunun Punk Rock oyununda yer aldı. Daha sonra atv'de yayınlanan Ezel dizisinin final bölümünde "Can Uçar" karakterini canlandırdı. 2011-2012 yıllarında TMC yapım tarafından Kanal D hazırlanan ve daha sonra Star TV'ye transfer olan Bir Çocuk Sevdim dizisinde "Sinan Harmangil" rolüyle asıl çıkışını yaptı. 2012 yılında başrolünü Hatice Aslan ile paylaştığı Vücut filminde başından trajik olaylar geçen "İzzet Gündoğdu" karakterini canlandırdı. Yine 2012 yılında DOT tiyatrosunun Murat Daltaban yönetmenliğindeki oyunu Beautiful Burnout/Süpernova'da bir boksöre haayt verdi. Rolüne hazırlanmak için uzun süre boks eğitimi aldı. En son Esme Madra yönetmenliğindeki Meşakkat ve Karısı kısa filminde oynadı, bu film Akbank 9. Kısa Film Festivali'nde 'Kurmaca Kısa Filmler' kategorisinde yarıştı. 2013 yılında Arkadaşları Ulaş Tuna Astepe ve Cem Tunçer ile birlikte Bir Aralık adlı müzik grubu kurdy. Hakan Kurtaş bu müzik grubunda hem söz yazıp beste yapıyor, hem de gitar çalıp şarkı söylüyor. 

Haberin Devamı

Hakan Kurtaş- Deniz: Sanatçı ruhlu, duygusal ve yetenekli Deniz; resim yapıyor, davul çalıyor, beste yapıyor. Her alanda yaratıcı ve yeni şeyler öğrenmeye aç oluşu ile mutluluk ya da depresyon dahil her duyguyu dorukta yaşıyor. Zeki kadınlara karşı özel bir ilgisi olan Deniz, ilişkilerinde sadık ve dürüst olmayı seviyor.

ÖZNUR SERÇELER KİMDİR? 

Aslen Kayserili olan Öznur Seçeler, 1 Ocak 1987 yılında doğdu. Müzik eğitimine 2001'de Mersin Üniversitesi Konservatuarı’nda Türkol Çankaya'yla başladı. 2003'te Bilkent Üniversitesi M.S.S.F.'de Stilliana Stravreva’nın sınıfını burslu olarak kazandı. 2005 yılında Raffiele Trevesani ve Bülent Evcil'le, 2008 yılında Danimarka’da Andras Adorjan ve Pierre Yves Artaud'la çalıştı. World Youth Orchestra'nın 2007 projesinde yer alarak, Berlin, Kasel, Bodrum’da konserlere katıldı. Bilkent'in farklı sanatsal aktivitelerinde, masterclasslarda çaldı, solo resitaller verdi...

Öznur Serçeler- Fatoş: Deli dolu, güzel, neşeli, cıvıl cıvıl biri olan Fatoş, insan ilişkileri iyi, sabırlı ve alttan almayı bilen eğlenceli bir kadın. En büyük hayali zengin bir koca bulmak olan Fatoş tüm hayallerine ancak bu şekilde kavuşacağını düşünüyor.

BAKMADAN GEÇME!