Dolunay dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Dolunay dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2017 23:11

Dolunay dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Dolunay'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Ferit ve Nazlı sürpriz bir gelişme sonucunda başbaşa kaldı. Birbirlerine karşı duvarları ve inatları olmasına rağmen bu süreç ikisi için de yeni bir keşif oldu. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Dolunay'da bu hafta heyecan seviyesi oldukça yüksekti. Sevilen dizi Dolunay yayınlanan son bölümüyle bu akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Hakan’ın bilinmeyen yüzü ortaya çıktı. Bulut’un vesayet süreci tehlikeli bir hal almaya başladı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Ferit ve Nazlı sürpriz bir gelişme sonucunda başbaşa kalır. Birbirlerine karşı duvarları ve inatları olmasına rağmen bu süreç ikisi için de yeni bir keşif olur Ferit ve Nazlı'nın aralarındaki uyuma Demet gölge düşürür. Hakan’ın bilinmeyen yüzü ortaya çıkar. Bulut’un vesayet süreci tehlikeli bir hal almaya başlamıştır. Deniz, Nazlı'nın yakınında olabilmek için fırsat yaratmaya çalışır. Engin Fatoş’un gerçekte kim olduğunu öğrendikten sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşarken Fatoş kendini affettirmek için çırpınmaktadır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nazlı ve Ferit giderek daha çok beraber zaman geçirmeye başladılar. Paylaştıkları arttıkça birbirlerine karşı olan duyguları da artıyordu. Ferit Bulut’u Demet ve Hakan’dan kurtarmaya çalıştıkça Demet Ferit’i zor durumda bıraktı. Ferit fotoğrafları mahkemeye sızdıranın bulunması için teknolojinin yardımına başvurdu. Bu hamle Asuman’ı iyice köşeye sıkıştırdı. Nazlı da bu yüzden zor durumda kaldı. Alya Deniz’le arkadaşlığını devam ettirirken onun Nazlı’ya olan hislerine seyirci kalıyordu. Fatoş Engin’e doğruyu söylemek ister ama bir türlü uygun fırsatı yakalayamadı. Alya ve Fatoş’un yeni arkadaşlığı onları hiç beklemedikleri bir süprizle karşılaştı.

 

BAKMADAN GEÇME!