Dolunay yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Finalde neler yaşanacak?

Güncelleme Tarihi:

Dolunay yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Finalde neler yaşanacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2017 09:09

Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı, final görüntüleri ortaya çıktı. Yaz sezonunda ekran macerasına başlayan romantik komedi türündeki Dolunay 1 Ocak Pazar günü final bölümüyle ekranlara veda edecek. Yılbaşı akşam yayınlanacak olan final bölümünde ekran karşısındakileri sürpriz gelişmeler bekliyor. İşte Dolunay final bölümü fragmanı!

Haberin Devamı

Genç isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Dolunay dizisinden beklenen görüntüler geldi. Yılbaşı gecesi yayınlanacak Dolunay final bölümü fragmanı yayın tarihine kısa bir süre kala izleyicilerle buluştu. Özge Gürel, Can Yaman, Hakan Kurtaş ve Necip Memili’nin başrollerini paylaştığı Dolunay, 26. bölümüyle ekran macerasını noktalayacak. Yılbaşı akşamı yayınlanacak olan Dolunay final bölümünde sık sık Ferit ve Nazlı’nın romantik anlarına tanık olan izleyicileri sürpriz sahneler de bekliyor. Peki Ferit ve Nazlı’nın öyküsü nasıl bitecek? İşte Dolunay final bölümü fragmanı ve detaylar!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mahkeme Nazlı ve Ferit’i evlilik terapisine yönlendirir. Bu süreç her şeyi yoluna koymak için Nazlı’ya zaman kazandırsa da Ferit onu zorlamaktadır. Net bir cevap almak için çabaladıkça aklı ve duyguları iyice karışan Ferit bu düğümü çözmeye çalışır. Nazlı Ferit ve Bulut için çabalarken Hakan da Ferit’i köşeye sıkıştıracak hamleler planlamaktadır.

Haberin Devamı

NEDEN FİNAL YAPTI?

Yağmur Ünal'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin düşük reytingler nedeniyle final kararı aldığı, Türkan Şoray'ın da kızını 'bir an önce bitir, zarar edeceksin' diyerek uyardığı iddia edildi. Çıkan haberlerin ardından Yağmur Ünal, konuya açıklık getirdi:Çok başarılı bir iş oldu. Yaz dizisiydi, uzadı. Dizi şimdiden 3 ülkeye satıldı. Profesyonel bir şirket var. Maddi olarak annemle hiçbir bağlantısı yok. Annemin her zaman fikirlerini alırım ama hepsi o kadar."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!