Dolunay son bölümün olaylı finali ardından yeni fragman yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Dolunay son bölümün olaylı finali ardından yeni fragman yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2017 15:28

Dolunay dizisinin son bölümü hafızalardaki yerini korurken yeni fragman geldi. Romantik komedi türündeki dizinin dün akşam yayınlanan son bölümüne Hakan'ın itirafı damga vurdu. Demet'in gerçekleri anlatıp anlatmayacağını merak eden izleyiciler, Dolunay son bölüm finalini nefeslerini tutarak izledi. Olaylı final sahnesi ardından yayınlanan Dolunay 20. bölüm fragmanında ise Ferit ve Nazlı'nın yatak odası diyalogu ön planda!

Haberin Devamı

Dolunay yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Sevilen dizinin dün akşam yayınlanan son bölümünde Hakan'ın tüm işlediği cinayetleri itiraf etmesi şaşırtırken; Nazlı ve Ferit arasındaki romantik anlar ekrana kilitledi. Kardeşini Hakan'ın öldürdüğünü öğrenen Demet, korkunç bir tuzakla karşı karşıya geldi. Finalde her şeyi söylemek için Deniz ve Ferit'in karşısına çıkan Demet, hayatının şokunu yaşadı. Şimdi ise gözler yeni bölümde! Yeni bölümde neler yaşanacak? Demet, Hakan'ın tehditlerine rağmen gerçekleri anlatacak mı? İşte Dolunay 20. bölüm fragmanı ve son bölümü hatırlamak isteyenler için kısa bir özet!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nazlı ve Ferit için büyük an gelmişken Deniz’in çıkagelmesi herkesi heyecanlandırır. Deniz, Nazlı ve Ferit’in birbirlerine karşı duygularına acı da olsa ikna olmuşken evlilikleri ile ilgili öğrendikleri herkes için yepyeni bir sayfa açmıştır. Nazlı ve Ferit bir yandan herkesi aşklarına ikna etmeye çalışırken diğer yandan da Deniz ve Asuman’ı kontrol etmek zorunda kalırlar. Bu aşk üçgenindeki gerilim gittikçe artarken Deniz öne sürdüğü şartla herkesi şaşırtır.

BAKMADAN GEÇME!