Dolunay 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Nazlı kurtuluyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Dolunay 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Nazlı kurtuluyor mu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2017 10:53

Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı, Nazlı’nın akıbeti belli oldu. Romantik komedi türündeki dizinin son bölüm finalinde Nazlı, buzhanede kilitli kalmıştı. Peki, Dolunay’ın 17 Ekim Salı akşamı yayınlanacak 16. Bölümünde neler yaşanacak? Nazlı, kilitli kaldığı yerden kurtulacak mı? İşte Dolunay 16.bölüm fragmanı ve yeni bölümden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

Dolunay dizisi yepyeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. 11 Ekim Salı akşamı yayınlanan son bölüme Nazlı’ya kurulan tuzak damga vurdu. Ferit ile evlilik kararı alan Nazlı, buzhanede kilitli kaldı. Yeni fragmanla birlikte Nazlı’nın akıbeti ortaya çıktı. Dolunay 16. bölümünde Nazlı, yaşam mücadelesi verirken; herkes ona ulaşmaya çalışıyor. Nazlı’yı kurtaran ise Deniz oluyor. Bir kez daha aldatıldığını düşünen Ferit, Nilüfer’in telefonuyla ikinci kez şok yaşıyor. İşte tüm bu gelişmelerin detaylarını gözler önüne seren Dolunay yeni bölüm fragmanı!

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Demet, Ferit ile Nazlı'yı ayırmaya kararlı… Ferit, Demir ve Zeynep'in ölümünün ardındaki korkunç ihtimali gözardı edemez. Ferit ve Nazlı arasındaki ipler bu bilgiyle daha da gerilir. Deniz Nazlı'yı teselli etmeye çalışsa da Nazlı Bulut'un vesayetinin Demet'e verilmesiyle ilgili kendini suçlu hissetmektedir. Demet, Ferit ve Nazlı'nın birbirinden uzaklaşması için elinden geleni yapar. Nazlı hem restoranda hem de Ferit'in gözünde büyük bir sınav vermektedir. Birbirlerinden kaçarken onları bir araya getiren yine Bulut olacaktır.

 

 

BAKMADAN GEÇME!