Dolunay son bölüm finalinde şok | Yeni bölümde Ferit cezaevine mi girecek?

Güncelleme Tarihi:

Dolunay son bölüm finalinde şok | Yeni bölümde Ferit cezaevine mi girecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2017 10:05

Dolunay dizisi dün akşam yayınlanan 16. bölümüyle şaşırtıcı gelişmeleri ekrana taşıdı. Ferit ve Nazlı’nın nikah masasına oturduğu Dolunay son bölüm finaline Ferit’e kurulan tuzak damga vurdu. Şimdi ise tüm gözler yeni bölümde! Peki Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ferit cezaevine mi girecek?

Haberin Devamı

Dolunay dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Dolunay'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Nazlı’nın nikah saatinde ortadan kaybolması herkesi heyecanlandırdı. Ferit Nazlı’nın nikahtan kaçmış olduğunu düşünse de gerçek zannettiğinden çok farklıydı. Son bölümün bitmesiyle beraber yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Nazlı’nın nikah saatinde ortadan kaybolması herkesi heyecanlandırmıştır. Ferit Nazlı’nın nikahtan kaçmış olduğunu düşünse de gerçek zannettiğinden çok farklıdır. Nazlı ölümle burun burunayken bile Ferit’i düşünmektedir. Alya Deniz ile şansını son defa dener. Deniz’in buna cevabı ilişkileri açısından belirleyici olacaktır. Fatoş Engin’le evlilik yolunda ilerlerken her fırsatta kafasındaki sorulara cevap arar. Demet ve Hakan Ferit’e karşı adımlarında daha cüretkar hareket ederler.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nazlı ve Ferit’in kararı herkesi şaşırtır. Birbirlerine karşı duygularını itiraf edemeseler de bu evcilik oyununda işbirliği yapmak zorundadırlar. Bütün detayları kitabına uydurmak için kurdukları planlar ikisini daha da yakınlaştırır. Herkesten gizli oynadıkları bu oyunda en büyük destekçileri Fatoş ve Engin olacaktır. Diğer taraftan Fatoş ve Engin de kendi ilişkilerinde karar aşamasına gelmiştir.

BAKMADAN GEÇME!