Dolunay dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Dolunay dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2017 23:22

Dolunay dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Dolunay'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Ferit, Demir ve Zeynep’in ölümünün ardındaki korkunç ihtimali gözardı edemedi. Ferit ve Nazlı arasındaki ipler bu bilgiyle daha da gerildi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Dolunay dizisi yayınlanan son bölümüyle oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Demet, Ferit ve Nazlı’nın birbirinden uzaklaşması için elinden geleni yaptı. Nazlı hem restoranda hem de Ferit’in gözünde büyük bir sınav verdi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

 YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ferit, Demir ve Zeynep’in ölümünün ardındaki korkunç ihtimali gözardı edemez. Ferit ve Nazlı arasındaki ipler bu bilgiyle daha da gerilir. Deniz Nazlı’yı teselli etmeye çalışsa da Nazlı Bulut’un vesayetinin Demet’e verilmesiyle ilgili kendini suçlu hissetmektedir. Demet, Ferit ve Nazlı’nın birbirinden uzaklaşması için elinden geleni yapar. Nazlı hem restoranda hem de Ferit’in gözünde büyük bir sınav vermektedir. Birbirlerinden kaçarken onları bir araya getiren yine Bulut olacaktır.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!