Dolunay yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm finalinde şok

Güncelleme Tarihi:

Dolunay yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Son bölüm finalinde şok
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2017 09:56

Dolunay yeni bölüm fragmanı için araştırmalar başladı. Salı akşamları ekrana gelen Dolunay'ın dün yayınlanan son bölümünde Nazlı ve Ferit arasındaki gelişmeleri yakından takip eden izleyiciler, finalde büyük bir sürpriz yaşadı. Zeynep ve Demir’in ölümünün bir kaza değil, tuzak olduğu ortaya çıktı. Yeni bölümde bu gelişmenin dengeleri nasıl değiştireceği belli olacak. Peki Dolunay 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Dolunay dizisi dün akşam 13. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Nazlı’nın zor anlar yaşadığı Dolunay son bölüm finaline Deniz ve Ferit’in öğrendikleri gerçek damga vurdu. İkili , Zeynep ve Demir’in ölümünün bir kaza değil, tuzak olduğu gerçeğiyle yüzleşti. Şimdi ise gözler yeni bölümde. Peki Dolunay 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.



YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ferit, Nazlı'nın kendisinden sakladığı sırrı öğrendiğinde yıkılır. Nazlı'nın korktuğu başına gelmiştir. Ferit bu süreçte Nazlı'yla yaşadıklarını ve özellikle ona karşı olan duygularını tekrar gözden geçirir. Nazlı ise köşe bucak kaçtığı Ferit'in en çok yanında olmak istediği zaman ondan uzak durmak zorundadır. Bu Nazlı ve Ferit için aşklarını ve güvenlerini sınayacakları bir test olacaktır. Diğer yandan Deniz, Nazlı'ya duyduğu aşk için yaptıklarını tekrar gözden geçirir. Demet Ferit ve Nazlı'nın ayrılmasındna mutlu olsa da kontrolü dışında gelişen bu olay onun için de yeni problemler yaratır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ferit ve Nazlı artık beraber çalışmak zorundadır. Birbirlerine karşı olan duyguları ve zıt karakterleri bu beraberliği daha zorlu bir hale getirir. Deniz Ferit'in bu girişiminden rahatsız olmuştur. Nazlı'nın tepkisini çekmeden Ferit'le savaşmanın yollarını aramaya başar. Ferit ve Nazlı yakınlaştıkça Demet Hakan'dan uzaklaşmaktadır. Karısının bu tavrından rahatsız olan Hakan karanlık yüzünü daha çok göstermeye başlar.

BAKMADAN GEÇME!