Doğduğun Ev Kaderindir 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm özeti

Güncelleme Tarihi:

Doğduğun Ev Kaderindir 2. bölüm fragmanı yayınlandı Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm özeti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2020 00:06

Yayın hayatına başlayan TV 8 ekranlarında başlayan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ilk bölümü ile geçtiğimiz haftalarda ekranlara geldi. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un başrollerini paylaştığı dizinin ilk bölümünde yaşanan heyecanlı anların ardından, yeni bölümde neler yaşanacağı şimdiden merak konusu oldu. İşte, Doğduğun Ev Kaderindir 2. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti.

Haberin Devamı

TV8 ekranlarında yayın hayatına başlayan Doğduğun Ev Kaderindir'in yayınlanan ilk bölümü sonrası 2. bölüm fragmanı ekranlara geldi. Heyecanının devam ettiği Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 2. yeni bölümü önümüzdeki hafta seyirci karşısına çıkacak. İşte, Doğduğun Ev Kaderindir'in yeni bölüm fragmanı...

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR KONUSU NE?

Zeynep, iki farklı hayatı ve ondan beklentileri bambaşka olan anneleri arasında sıkışıp kalmış, genç bir hukuk öğrencisidir. Bir taraftan öz annesinin fedakarlıkları altında ezilirken, diğer taraftan da öbür annesinin onun için kurduğu hayalleri sırtlanmaya çalışır. Mehdi ise önce ailesinin sonra mahallesindekilerin sorumluluğunu üstlenmiş, herkesin güvenle sırtını yasladığı, cesur, fedakâr ama bir o kadar da yalnız bir adamdır. Herkesin sevgisini böylesine kazanmışken, bir tek annesininkine layık olamaz. Annesi; oğlunu içine düştüğü karanlıktan kurtarmak için, bir an önce mahalleden biriyle evlendirmeye karar verir. Zeynep’in doğum gününde, erkek arkadaşı Faruk’tan aldığı evlenme teklifi; aslında onu adım adım Mehdi’ye yaklaştırmaktadır. Mehdi ve Zeynep yaralarını beraber iyileştirmeye çalışırlarken, birbirlerinin evi olma yolunda da mücadele edeceklerdir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!