Dizilerde yer alamam

Güncelleme Tarihi:

Dizilerde yer alamam
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2018 13:33

Emre Saygı’nın sunduğu ‘Hadi Be’ programına ünlü şarkıcı Gülben Ergen konuk oldu. Ergen bilinmeyenlerini ve merak edilenlerini anlattı.

Haberin Devamı

Amazon kadını tarifine uyuyorum
Emre Saygı’nın 'Sizi Amazon kadınlarına benzetiyorlardı' bir açıklamanız da vardı sorusuna Gülben Ergen “ Bana yakıştırdıkları ve benimde yok canım ben Amazon kadını değilim demedim. Çünkü Amazon kadınları ata ters binerek ok atan kadınlar yani yaşamın bütün zorluklarına göğüs gerip başkaldıran, kendi derdine kendi derman olan yarasını kendi saran, okunu yayını kendi taşıyan emekçi kadın tarifi, bende o tarife uyuyorum” dedi.

Dizilerde yer alamam
‘Sizi tekrardan dizilerde görebilecek miyiz?’ sorusuna ise Gülben Ergen 'Dadı dizisinden sonra çok kolay ikna olamadım. Bir de çocuklardan dolayı olamam. Dizi çok vakit alıyor. Biz Dadı’yı sitcom çekiyorduk ve sesli çekiyorduk. Baya tiyatro sahnesi gibi çekiyorduk ve iki günümüzü alıyordu. Öyle bir proje olursa düşünebilirim. Ama çocuklardan dolayı haftanın beş gününü veremem” dedi.

Dizilerde yer alamam

Anne terliğini çok yedim
‘Küçükken nasıl bir çocuktunuz, hareketli veya içine kapanık mıydınız?’ sorusuna Ergen “ İçime kapanık olduğum hiç öyle bir dönem hatırlamıyorum hayatımda. Ben hep dışına açık bir insandım yani annem hep ‘yavaş konuş’ derdi. Ellerim kollarım durmazdı. Barış Manço’nun ellerine bakardım ne kullansam ne taksam ve hep bir konuşma hali vardı bende. Anne terliklerini çok yediğim ve kaçtığım olmuştur” diye konuştu.
Dizilerde yer alamam

İçimde ki patlamalar İnfilak’ta
'İnfilak şarkısında sizden izler var mı, ve kiminle şarkı söylemek isterdiniz? sorusuna Gülben Ergen “ Sizin duymadığınızda patlamalar var bu şarkıda. Benim içimdeki bütün infilaklar bu şarkıda var. Ama kendimi çok güçlü kıldım sabırla birlikte. Kiminle şarkı söylemek isterdim sorusunda da aklıma bir isim geliyor ama benim sesim ona yeter mi bilmiyorum. Whitney Houston’la şarkı söylemek isterdim” dedi.

Haberin Devamı
 

Çikolatalı Milföy Bombaları | Mucize Lezzetler

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!