Diziler neden yok? Diziler kaç hafta yayınlanmayacak?

Güncelleme Tarihi:

Diziler neden yok Diziler kaç hafta yayınlanmayacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2020 13:32

Diziler neden yok sorusu televizyon izleyicilerinin en fazla merak ettiği konular arasında yer aldı. Geçtiğimiz hafta ve bu hafta dizilerin ekran macerasına ara vermesiyle beraber, konuya dair bilgi edinmek isteyen birçok vatandaş, kanalların resmi internet siteleri ya da sosyal medya hesapları üzerinden detayları araştırıyor. Peki, Diziler neden yok? Diziler kaç hafta yayınlanmayacak? İşte, o konular hakkında ayrıntılar.

Haberin Devamı

Diziler neden yok sorusu ocak ayının ilk günleri itibariyle birçok seyircinin merakla araştırdığı konular arasında yer almaya başladı. Kanal D, ATV, Show TV, Star TV, Fox TV dizileri neden yayınlanmıyor soruları ile konuya yanıt arayan vatandaşlar, internet üzerinden detayları araştırmaya başladı. Peki, diziler neden yayınlanmıyor? İşte, birçok vatandaşın merakla sorguladığı diziler neden yayınlanmıyor sorusunun cevabı

DİZİLER NEDEN YOK?

Reklam anlaşmaları ve planlamaların belirlenmesi sebebiyle her yeni yıl girişinde birkaç hafta ara veren diziler, bu yıl da aynı sürecin içerisinde yer alacak. Dizilerin yeni bölümleri birkaç hafta içinde yeniden ekranlarda olacak.

Konuya dair detaylar geldikçe haberimizde yer vereceğiz.

BUGÜN HANGİ DİZİLER VAR?

Haberin Devamı

Bugün, Kanal D'de saat 20.00'da Hekimoğlu dizisinin tekrarı, TRT 1'de ise Tutunamayanlar dizisinin ilk bölümü yer alacak. 23.30'da ise Galip Derviş Teve2 kanalında yer alacak. 

BAKMADAN GEÇME!