Diriliş Ertuğrul'un 145. bölüm fragmanı yayınlandı mı? | İşte Diriliş Ertuğrul'un son bölümünde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrulun 145. bölüm fragmanı yayınlandı mı | İşte Diriliş Ertuğrulun son bölümünde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2019 18:23

Her çarşamba akşamı TRT1'de ekranlara Gelen Diriliş Ertuğrul dizisi 144. bölümü ile 17 Nisan tarihinde seyirci ile buluştu. Diriliş Ertuğrul'un yayınlanan son bölümünde Ertuğrul Bey, Uranos’u yakalar ve Söğüt çarşısında öldürür. Zangoç’un Oğuz Alp’i öldürüp, Melikşah’ı yaralaması sonucu gerçek kimliği ortaya çıkmıştır. Peki Diriliş Ertuğrul'un 144. bölümünde başka neler oldu? Diriliş Ertuğrul'un 145. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Her çarşamba akşamı seyirci ile buluşan tarihi dönem dizisi Diriliş Ertuğrul'un bu hafta yayınlanan 144. bölümü yine heyecan dolu anlara sahne oldu. Diriliş Ertuğrul'un 144. bölümünde, Ertuğrul beyin Dragos planı damga vurdu. İşte, Diriliş Ertuğrul'un 17 Nisan 2019 tarihinde yayınlanacak 144. bölümüne ait detayların anlatıldığı yeni bölüm fragmanı ve bazı bilgiler...

Dizinin fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz en kısa zamanda haberimize eklenecektir. 

YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ertuğrul Bey, Uranos’u yakalar ve Söğüt çarşısında öldürür. Zangoç’un Oğuz Alp’i öldürüp, Melikşah’ı yaralaması sonucu gerçek kimliği ortaya çıkmıştır. Ertuğrul Bey artık Zangoç’un Dragos olduğunu biliyordur.

Zangoç, Ertuğrul Bey’in kurduğu tuzağa düşüp kimliğinin ortaya çıktığından şüphelendiği için tam zindana atılacakken Oğuz’u ve Melikşah’ı yaralar ve Oğuz Alp şehit olur. Zindandan kaçan Zangoç, tüccar kılığında gizlice Söğüt’ten çıkarak lefke kalesine gider. Artık zangoç kılığında değil gerçek kimliği olan zalim Dragos’tur. Kaleye ve askerlere el koyan Dragos, Ertuğrul Bey tarafından öldürülen komutanı Uranos için intikam yemini eder. Dragos’un yeni oyunu ne olacak?
Beybolat, Dragos’un yardımıyla kaçırdığı Bamsı’nın oğlu Aybars karşılığında Bamsı’dan Alıncak’ı ister. Bamsı bu oyuna gelerek Ertuğrul Bey’in tutsak olarak aldığı Alıncak’ı Dragos’a teslim eder ve tuzağa çekildiğini anlamaz. Alıncak’ı alan Dragos Bamsı’yı öldüreceğini söyler.

Ertuğrul Bey tüm bu oyunları anlamış fakat Bamsı Ertuğrul Bey’in sözünü dinlememiştir. Peki Ertuğrul Bey Bamsı ve oğlu Aybars’ı kurtarabilecek mi? İlbilge Hatun abisi Beybolat’ın gerçek yüzünü görecek mi?

 

 

BAKMADAN GEÇME!