Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak? İzleyicilere müjdeli haber!

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak İzleyicilere müjdeli haber
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2018 22:15

Diriliş Ertuğrul, izleyicilerin uzun bir bekleyişinin ardından yeni sezona başlangıç yapmaya hazırlanıyor. TRT 1 ekranlarında çarşamba günleri izleyici karşısına çıkan Diriliş Ertuğrul, kurumun 17 Ekim tarihli yayın akışı içerisinde yer buldu. Bu gelişmeyle birlikte izleyici karşısına çıkacağı netleşen dizinin yeni bölümü mü yoksa tanıtım bölümüyle mi ekrana geleceği ise henüz açıklanmadı. Dizide gündeme gelen bir diğer gelişme ise oyuncu detayı oldu. İşte, Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak sorusu hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul birçok dizinin yeni sezona başlaması dolayısıyla izleyicileri tarafından merakla araştırılan yapımlar arasında yer almaya devam ediyor. Yeni sezonun ne zaman başlayacağı merak konusu olurken, kadroya dahil olan yeni oyuncular dikkat çekti. Peki, Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak? İşte, geçtiğimiz günlerde kadroya dahil olduğu açıklanan oyuncuların yanı sıra 3 yeni oyuncu detayı

OSMAN GAZİ KONSEPTİ İÇİN YENİ DETAY

Burak Özçivit'in Osman Gazi karakterine hayat vereceği iddiaları, bir kez daha gündeme geldi. Yapımcı kanadının Diriliş Ertuğrul'un bu sezon da aynı konseptle devam edeceği açıklamasının ardından Burak Özçivit'in durumu merak konusu oldu.

Burak Özçivit'in yapımcı kuruluş ile el sıkıştığı, Diriliş Ertuğrul'un, yerini Osman Gazi konseptine bırakmasının ardından ünlü oyuncunun dizinin başrolünde yer alacağı, iddialar arasında yer aldı.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'A OYUNCU KATILIMI SÜRÜYOR

Geçtiğimiz günlerde yeni oyuncuların katıldığı öğrenilen Diriliş Ertuğrul'da, dizinin başlamasına günler kala yeni oyuncu detayları gelmeye devam ediyor.

Hande Soral'ın Ertuğrul Gazi'nin aşık olacağı kadın olarak dahil olduğu diziye, daha önce Dağ filmi ve BÖRÜ dizisinde rol alan Armağan Oğuz ise Ataç karakteriyle katıldı.

Diziye dahil olduğu ortaya çıkan isimler arasında, Umur Bey karakteri ile Ünal Silver, Evdokya karakteri ile Kimya Gökçe Aytaç yer alıyor.

Son gelen bilgiler arasında ise diziye katılan üç yeni oyuncunun Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden hatırlanan Eser Karabil; Cesur Yürek ve Poyraz Karayel dizilerinde rol alan Enis Yıldız ve geçtiğimiz sezon Mehmetçik Kutulamare'de oynayan İlker Aksum olduğu öğrenildi.

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak İzleyicilere müjdeli haber

ESER KARABİL KİMDİR?

Eser Karabil, 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Oynadığı yapımlar;

2018 - Fazilet Hanım ve Kızları

2016 - Muhteşem Yüzyıl: Kösem 

Haberin Devamı

2014 - Ne Gelen Var Ne Giden Ne Gelen Var Ne Giden

2013 - Karagül 

2013 - Galip Derviş 

2011 - Firar

2010 – Ezel 

2007 – Kaybedenler

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak İzleyicilere müjdeli haber

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Son iki haftadır TRT yayın akışında yeri gözlenen Diriliş Ertuğrul'dan sevindirici haber geldi. TRT 1'in haftalık olarak yayımladığı yayın akışı bilgileri arasında yer alan Diriliş Ertuğrul, 17 Ekim Çarşamba günü izleyici karşısına çıkacak.

Diriliş Ertuğrul'un çarşamba günü yeni bölümüyle mi yoksa tanıtım bölümüyle mi izleyici karşısına çıkacağı ise henüz bilinmiyor.

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak İzleyicilere müjdeli haber

BURAK ÖZÇİVİT İÇİN 'ANLAŞMA' İDDİASI

Haberin Devamı

Uzun zamandır dizinin gündeminde yer alan Burak Özçivit'in Diriliş Ertuğrul'a katılacağı iddiası, Milliyet Gazetesi Yazarı Ali Eyüboğlu tarafından gündeme getirildi. Eyüboğlu, oyuncuyla yapım şirket arasındaki tüm pürüzlerin giderildiği ve 'Osman Gazi' konsepti için el sıkışıldığını yazdı. İşte, merak edilen o ifadeler;

"Yeri gelmişken Burak Özçivit fanlarının ısrarla yanıt aradığı iki konuya da açıklık getireyim.

Tekden Film'le 'Diriliş Osman Gazi'yi oynaması için el sıkışan oyuncuyla, yapım şirketi arasındaki pürüzler önceki gün giderildi. Burak Özçivit, 'Diriliş'e, Ertuğrul dönemi bittikten sonra 'Diriliş Osman Gazi' olarak başlayacak.

TRT 1'in dizisiyle, eşi Fahriye Evcen hamileyken anlaşan Burak Özçivit, Allah kısmet ederse 'Diriliş Osman Gazi' başladığında baba olacak."

Haberin Devamı

TRT 1 KOORDİNATÖRÜ AÇIK KAPI BIRAKMIŞTI

Geçtiğimiz haftalarda TRT 1 Koordinatörü Kurtuluş Zeydan ile Diriliş Ertuğrul dizisinin geleceği hakkında konuşan Vatan Gazetesi Yazarı Oya Doğan, yazısında dizi hakkında önemli detaylara yer vermişti. Zeydan'ın, 'Burak Özçivit’i seviyoruz ve bu projede olması hepimiz için büyük bir kazanç olacak.' açıklamasıyla açık kapı bırakması dikkat çekmişti. İşte, o açıklamalar;

"Bu sene Diriliş Ertuğrul olarak devam ettireceğiz. Umarım ekim ortasında girebiliriz. Hikaye dönüşüyor. Tarihsel süreçte Kayı obasının yükselişi ana aksımız olarak devam ediyor. Ama Ertuğrul Söğüt’e yerleşiyor. Biliyorsunuz Ertuğrul artık bekar. Ve onu aşık etmemiz gerekiyor. En büyük düşmanının kız kardeşine aşık olacak. Bu karakteri Hande Soral canlandıracak. Seyircimiz rahat olsun, Diriliş’i birinci sezon işi izliyormuş gibi izleyecekler. Diğer konuya gelince; biz Burak Özçivit’i seviyoruz ve bu projede olması hepimiz için büyük bir kazanç olacak. Ancak doğru konumlandırma için biraz sabırlı olmamız ve zamana bırakmamız gerekiyor."

BAKMADAN GEÇME!