Diriliş Ertuğrul dizisi ne zaman başlayacak? Yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul dizisi ne zaman başlayacak Yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2018 21:45

Diriliş Ertuğrul izleyicilerinin uzun süren beklentisinin ardından bu akşam tekrar bölümüyle ekranlara gelecek. Kadrosunun büyük bir çoğunluğu yenilenen Diriliş Ertuğrul, yeni sezona ise önümüzdeki haftalarda başlangıç yapacak. Peki, Diriliş Ertuğrul 122. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte,dizinin yeni sezonu ne zaman başlayacak sorularını yönelten izleyiciler için bazı detaylar

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak soruları 17 Ekim Çarşamba günü cevap buluyor. TRT 1'in tarih konulu dizisi izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni sezonda, dizinin geçtiğimiz sezon finalinin gerçekleştiği tarihten 15 yıl sonrasını anlatacak olan Diriliş Ertuğrul'da, oyuncuların yüzde 95'i değişti. İlker Aksum, Hande Soral, Armağan Oğuz Ataç gibi isimlerin yer alacağı bölümler, yeni kurulan platolarda çekilecek. Peki, Diriliş Ertuğrul bu akşam yeni bölümüyle mi ekrana gelecek? İşte, merakla beklenen tüm gelişmeler

Bu akşam tekrar bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak olan Diriliş Ertuğrul'da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Yenilen platoları ve büyük oranda değişen oyuncu kadrosuyla Diriliş Ertuğrul, yeni sezonda da Kayı Obası'nın mücadelesini ekranlara yansıtacak. 

Haberin Devamı

122. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Önümüzdeki haftalarda yeni bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkacak olan Diriliş Ertuğrul'un 122. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığı anda haberimizin içerisine eklenecektir.

ÇOK KONUŞULAN KONSEPT SONRAYA KALDI

Bu sezon için isim değiştireceği ve Osman Gazi adı altında devam edeceği açıklaması yapılan Diriliş Ertuğrul için detaylar gündeme geldi. Dizinin bu sezon da aynı isimle devam edeceği, Burak Özçivit'in ise Diriliş Ertuğrul konseptinin sona ermesiyle birlikte Osman Gazi adıyla diziye başlayacağı öğrenilen bilgiler arasında yer aldı.

Burak Özçivit'in Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Tekden Film ile şimdiden el sıkıştığı, iddialar arasında yer buldu.

YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

TRT tarafından geçtiğimiz günlerde 17 Ekim tarihli yayın akışına eklenen Diriliş Ertuğrul'un, bu akşam tekrar bölümüyle izleyici karşısına çıkacağı açıklandı. TRT'nin resmi internet sitesinde yapılan duyuruda, bu akşam yayınlanacak olan bölümün tekrar olduğu detayı paylaşıldı.

Bu hafta tekrar bölümüyle izleyici karşısına çıkan dizinin, gelecek hafta yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında olup olmayacağı konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul dizisi ne zaman başlayacak Yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı

OYUNCULARIN YÜZDE 95'İ DEĞİŞTİ

Yeni sezona başlamadan önce söyleşi için gittiği Diriliş Ertuğrul setinde yaşanılan bir olayı anlatan Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, dizinin yeni sezon kadrosunun yüzde 95 oranında değiştiği bilgisini verdi. Lübnan'dan gelen bir ailenin fotoğraf çektirmek isterken set görevlileri tarafından engellendiğini açıklayan Ali Eyüboğlu, görevlinin açıklamalarına köşesinde yer verdi. İşte, set görevlisinin o ifadeleri;

"Diriliş Ertuğrul, baştan aşağı yenilendi. Burada yeni bir plato kuruldu. Dizi, bıraktığı yerden 15 yıl sonrasını anlatacağı için oyuncu kadrosunun yüzde 95’i değişti. Seyircilerden önce bu dünyanın görülmesini istemediğimiz halde, Ertuğrul’la oğullarının olduğu kapak çekiminden, biri görüntü çekip, dışarı sızdırdı. O fotoğrafları fanların kurduğu yabancı internet sitelerinden kaldırmaya ve sızıntıyı kimin yaptığını bulmaya çalışırken, yapım şirketinin aldığı bir karar bu. Yeni dekoru ve oyuncuların kostümlü halini çektiremiyoruz.”

Haberin Devamı

'DİRİLİŞ' SONRASI HAREZMŞAH AÇIKLAMASI

Dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, Özbekistan Kültür Bakanlığı'nın davetinde projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. 11.yy'da şu anki Özbekistan topraklarının da içerisinde bulunduğu bir alanı yöneten Harezmşahlar'ın filmini çekmek istediğini dile getiren Bozdağ, "Emir Timur, Uluğ Bey, Celaleddin Harezmşah gibi Özbek hükümdarlarının adaletle devleti yönetmesi her zaman ilgimi çekmiştir." ifadelerinde bulundu.

Bozdağ, Harezmşahlar'ın son hükümdarı Celaleddin Harezmşahlar'ı konu edecek film için, "İsteğim, Celaleddin Harezmşah'ın hayatını film yapmak. Eğer bu konuda tam mütabakat sağlarsak, çok güzel bir film olacak diye inanıyorum" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

HANGİ OYUNCULAR KATILACAK?

Geçtiğimiz günlerde yeni oyuncuların katıldığı öğrenilen Diriliş Ertuğrul'da, dizinin başlamasına günler kala yeni oyuncu detayları gelmeye devam ediyor.

Hande Soral'ın Ertuğrul Gazi'nin aşık olacağı kadın olarak dahil olduğu diziye, daha önce Dağ filmi ve BÖRÜ dizisinde rol alan Armağan Oğuz ise Ataç karakteriyle katıldı.

Diziye dahil olduğu ortaya çıkan isimler arasında, Umur Bey karakteri ile Ünal Silver, Evdokya karakteri ile Kimya Gökçe Aytaç yer alıyor.

Son gelen bilgiler arasında ise diziye katılan üç yeni oyuncunun Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden hatırlanan Eser Karabil; Cesur Yürek ve Poyraz Karayel dizilerinde rol alan Enis Yıldız ve geçtiğimiz sezon Mehmetçik Kutulamare'de oynayan İlker Aksum olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı
 

Elma Gülleri | Mucize Lezzetler

BAKMADAN GEÇME!