Diriliş Ertuğrul dizisinin son bölümünde aksiyon dolu anlar yer aldı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul dizisinin son bölümünde aksiyon dolu anlar yer aldı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2018 23:27

Diriliş Ertuğrul dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ertuğrul yeni süreçte yeni nizamı oluşturmaya çalıştı. Fakat beklenmeyen bir düşman baş gösterdi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Moğolların Anadolu’yu istila etmek üzere yola çıktığı bilgisi Ertuğrul’a geldi. Moğollar Anadolu’ya öncü birlik göndermiş, bu birliğin başına da büyük bir komutanı görevlendirdi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ



Ertuğrul ve beraberindekiler, Köpek’in öldürmüş ve devleti büyük bir musibetten kurtarmıştı. Obaya zaferle dönmüşler, büyük bir memnuniyetle ve sultanın teveccühüyle karşılanmışlardı. Bunun üzerine Ertuğrul’un hakkı olan uç beyliği Sultan Gıyaseddin tarafından geri verilmişti… Ertuğrul bu süreçte yeni nizamı oluşturmaya çalışacaktır. Fakat beklenmeyen bir düşman baş gösterecektir. Peki bu yeni düşman kimdir?

Diğer yandan Moğolların Anadolu’yu istila etmek üzere yola çıktığı bilgisi Ertuğrul’a gelir. Moğollar Anadolu’ya öncü birlik göndermiş, bu birliğin başına da büyük bir komutanı görevlendirmişlerdir. Peki bu birliğin başındaki meşhur komutan kimdir? Bu komutanın burada ittifak kuracağı kişiler kimler olacaktır? Ertuğrul bunlara karşı mücadelesinde nasıl bir yol izleyecektir?

Diğer yandan obada her şey yolunda giderken, oba beklenmeyen bir hadiseyle sarsılacaktır. Peki bu beklenmedik hadise ne olacaktır?

 

BAKMADAN GEÇME!