Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2018 17:50

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonu hakkında tarih araştırmaları sürmeye devam ediyor. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren büyük bir ilgiyle takip edilen dizi Diriliş Ertuğrul'un ne zaman başlayacağı diziseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

TRT 1 ekranlarının soluksuz olarak takip edilen dizisi Dirilş Ertuğrul'un yeni sezonunun ne zaman başlayacağı, dizinin takipçileri tarafından araştırılmaya devam ediyor. Kanal tarafından bir açıklama yapılıp yapılmadığını merak eden izleyiciler, yeni sezon hakkında net bir tarih araştırıyorlar. Peki, Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak?

YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Ertuğrul’un merakla beklenen yeni sezon tarihi hakkında henüz net bir bilgi yok. Ancak sevilen dizinin geçtiğimiz sezonu Ekim ayında başlamıştı. Bu nedenle dizinin yine aynı tarihlerde başlayabileceği tahmin ediliyor. Konu hakkında bir açıklama olduğu takdirde haberimizden okuyabilirsiniz.

SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Diriliş Ertuğrul 121. son bölüm ile sezona veda etti. TRT ekranlarının sevilen dizisi sezonun kapanışını duygusal bir şekilde yaptı. Halime Hatun'un mezarının başına giden ve göç edecekleri için ona son vedasının gerçekleştiren Kayı Obası, dualarını ettikten sonra yola koyulmuştur. Söğüt'e doğru yola çıkan oba beyi, yeni bir çağa adım atmak üzere harekete geçmiştir. İşte, Diriliş Ertuğrul 121. son bölümü hakkında bazı detaylar...

Haberin Devamı

Ertuğrul Bey, Ögeday Han’a tabi olmayı kabul etmiş ve Ögeday, beklenmedik bir şekilde Ertuğrul’dan Selçuklu’nun sultanı olmasını istemişti. Almıla ise Hayme’nin gözünde iyice yer edinmiş ve artık obaya yerleşmişti. Moğol karargâhında ise Ögeday Han’ın beklenmedik bir şekilde ölümü herkesi sarsmıştı. Ertuğrul, bunun üzerine gelen tehlikeyi sezmiş ve karargâhtan kaçmıştı. Böylece Ertuğrul ve onun peşine düşen Noyan arasında amansız bir kovalamaca başlamıştı. Günalp ise Moğol casuslarını yakalamış ve konuşturmayı başarmıştı. Turgut ve Bamsı, Almıla’nın aslında Noyan’ın kardeşi Alangoya olduğunu öğrenmiş ve bunu Ertuğrul’a söylemişlerdi. Bunun üzerine hep birlikte dörtnala Kayı Obası’na doğru yola koyulmuşlardı…

BAKMADAN GEÇME!