DiriliÅŸ ErtuÄŸrul yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 25, 2017 09:53

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması dizi takipçilerini meraklandırdı. Çarşamba günleri izleyicileriyle buluşan Diriliş Ertuğrul bu hafta yayınlanmayacak mı? Üzen haber, dizinin Instagram hesabından yapılan paylaşımla duyuruldu. İşte o açıklama!

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul'un 86'ncı bölümünü bekleyen izleyiciye kötü haber. TRT'nin beğeni ile takip edilen dizisi 'Diriliş Ertuğrul'un 26 Nisan Çarşamba günü yayınlanması gereken 86'ncı bölümü, sahnelerin yetiştirilememesi nedeniyle 3 Mayıs'ta yayınlanacak.

TRT'nin efsane dizisi Diriliş Ertuğrul, her geçen gün artan aksiyon sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Ancak her iyi işin bir de bedeli var.Diriliş ekibi artan yoğunluğa yetişmekte güçlük çekiyor.

Diriliş Ertuğrul hayranlarını üzen haber, dizinin Instagram hesabından yapılan paylaşımla duyuruldu. İşte o açıklama

Dizimizin gelecekteki bölümlerinde yer alan aksiyon sahnelerinin çoğalması ve çekim koşullarından kaynaklanan olumsuzlıuklar nedeniyle yeni bölümümüzün yayına bir hafta ara vermek durumunda kaldık. Kalitemizden ödün vermemek amacıyla yapmış olduğumuz zorunlu arayı anlayışla karşılayacağınıza inanıyoruz.

Haberin Devamı

Â

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!