Diriliş Ertuğrul 74. bölüm fragmanı yayınlandı: Büyük savaş başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul 74. bölüm fragmanı yayınlandı: Büyük savaş başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2017 13:10

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanıyla ekranlardaki yerini aldı. Tarihe ışık tutan sahneleriyle ekrana kilitleyen tarihi dizi bu hafta 74. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Peki, yeni bölümde Ertuğrul ve obasını neler bekliyor? Tekfurun kızını kurtararak kaleden sağ çıkmayı başaran Ertuğrul Bey ve Tekfur arasında arasında dostluk sinyalleri verilecek. Durumu sindiremeyen Vasilius boş durmayarak Ertuğrul’u zor durumda bırakabilecek planlar hazırlayacak. Diriliş Ertuğrul 74. Bölüm fragmanı ve daha fazlası detayda!

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul yepyeni bölümleriyle izleyicilerini nefes kesen sahnelere tanık etmeyi sürdürüyor. Tarihi dizinin bu hafta yayınlanacak 74. bölümünden ilk görüntüler geldi. Diriliş Ertuğrul 74. bölüm fragmanına ‘büyük savaş başladı’ sözleri damga vurdu. Türlü oyunlara göğüs gererek kendisine ve obasına kurulan tuzakları alt etmeyi başaran Ertuğrul Bey, tekfurun kızını kurtarır. Bu gelişmeyle birlikte Ertuğrul Bey ve Tekfur arasında sıcak gelişmeler yaşanır. Ancak, Ertuğrul’un son oyunu da bozarak kaleden sağ çıkması Vasilius’u yıldırmaz. Yeni bir oyun hazırlayacak, Ertuğrul’u zor durumda bırakmak için elinden geleni yapacaktır. İşte, tüm bu gelişmelerin sinyalini veren Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı ve kısa bir özet!

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde tansiyonu yüksek sahneler yine ekrana kilitleyecek gibi görünüyor. Türlü oyunlara karşı göğüs geren, kurulan tuzağı tersine çeviren ve nihayet tekfurun kızını kurtararak kaleden sağ çıkmayı başaran Ertuğrul Bey ve alpları Tekfur’la dostluk ilişkisi kurmuşlardır. Fakat hain emelleriyle bu oyunu bozmak isteyen Vasilius boş durmayacaktır. Şimdiki planı Ertuğrul’un hanında Tekfur’u öldürterek Ertuğrul’u zor durumda bırakmak ve Türklerle Bizans arasında savaş başlatmaktır. Peki, Vasilius bu planında başarıya ulaşacak mıdır?

Öte yandan Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde Aslıhan’a ilgisi olan Sadettin Köpek te boş durmaz. Ural’ın da desteğiyle Candar Bey’den Aslıhan’ı ister. Bu teklife Candar Bey ne diyecektir? Önceki bölümlerde babasına mutlak itaat sözü veren Aslıhan, Saadettin Köpek ile evliliğe olumlu yaklaşacak mıdır? Bu meselede Aliyar’ın tutumu ne olacaktır?

Daha önce Çolpan’la birlikte Toktamış Bey’i öldüren Aybüke, Kutluca tarafından sorguya çekilmiş, bu tehlikeli durum Çolpan’a yansıtılınca Çolpan hemen harekete geçerek acımadan Aybüke’yi öldürmüştür. Gün geçtikçe Çavdar Obasında gördüğü kirli işlerden rahatsız olan Kutluca nasıl bir tavır içinde olacaktır? Bu ölümün bir cinayet olduğunu öğrenebilecek midir? Öğrenirse nasıl bir tutum içinde olacaktır?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Büyük bir oyun içerisine düşmüş Ertuğrul Bey ve alpları kalede mahsur kalmıştır. Düştükleri tuzaktan habersizdirler. Sultanın sulhu tesis etmekle görevlendirdiği Ertuğrul Bey şimdi savaş çıkarmakla suçlanmaktadır. Kaleden alplarıyla birlikte nasıl sağ çıkacaktır? Bu durumu haber alan Candar, Köpek ve Ural ne şekilde davranacaktır?

Her türlü tuzağı zekasıyla ve bileğinin gücüyle def etmeyi başaran Ertuğrul sultana verdiği söz gereği kılıcını kullanmamaktadır fakat düşman saldırılarını arttırmaktadır. Ertuğrul’un bu saldırılara karşı yeni stratejisi ne olacaktır?

Candar Bey’in evinde misafir olan Sadettin Köpek, Aslıhan’a karşı duygusal bir yönelim içerisindedir. Bunu farkeden Ural, Sadettin Köpek’i evliliğe teşvik eder. Saadettin Köpek ne yapacaktır?
Aşka susamış olan Bamsı’nın gönlü mucize şekilde karşısına çıkmış Helena’ya kaynar. Helena ise Bamsı’yı kendilerinin kervanına saldıran kişi olarak bilmektedir. Helena gerçeği öğrenecek midir? Bamsı’nın duyguları karşılık bulacak mıdır?

 

BAKMADAN GEÇME!