Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında şok eden itiraf

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında şok eden itiraf
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2016 07:59

Diriliş Ertuğrul 68. bölüm fragmanıyla yine çok iddialı sahnelerin sinyalini verdi. Çarşamba günü ekrana gelecek olan yeni bölümde obada gerilim sürerken Amanda'nın itirafı, her iki obada da farklı sonuçlar doğuruyor. Amanda'nın başına gelenlerin sebebini bilen Ertuğrul ise yeni hamlelere hazırlanıyor. Peki, Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında dikkat çeken diğer ayrıntılar neler? İşte, Diriliş Ertuğrul 68. bölüm fragmanı ve daha fazlası!

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul 68. bölüm fragmanında aksiyon eksik olmuyor. TRT 1'in sevilen Diriliş Ertuğrul'da bu hafta da hareketli sahneler dikkat çekiyor. Ertuğrul'un planları bozuluyor ve istemediği olaylar yaşanıyor.. Diriliş Ertuğrul 68. bölüm fragmanında özellikle savaş sahneleri bu hafta dikkat çekiyor.. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte detayları

Diriliş Ertuğrul macerası yeni bölümleriyle devam ediyor. Nefes kesen sahnelerin ekrana kilitlediği, savaş sahnelerinin heyecan yarattığı, tarihi karakterlere dair çarpıcı ipuçlarının verildiği Diriliş Ertuğrul 68. bölüm fragmanıyla izleyicilerinin karşısına çıktı. Çarşamba günü ekrana gelecek olan yeni bölümde hainin peşinde düşen Ertuğrul, hamlelerini hızlandırmaya karar verir. Gündüz Bey'in ricası üzerine kılıcını ona verir. Gerçeklerin peşine düşen Banu Çiçek, Amanda'yı konuşturmayı başarır ve gerçeği itiraf ettirir. Her geçen gün daha da köşeye sıkışan Ural, Amanda'nın ihanetini kaldıramaz ve ona saldırır. Amanda'nın başına gelenlerin sebebini bilen Ertuğrul, vakti gelene kadar Ural'a saldırmayacaktır. Amanda'nın yaptıklarından Simon'u sorumlu tutan Ural, ondan hesap sormak ister.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Diriliş Ertuğrul son bölümüne Gündüz'ün başına gelenler damga vurdu. Oba beyi Ertuğrul, hayali olan devleti kurabilmek adına elinden gelenin fazlasını yapmak için canını hiçe saydı. Halime ve Aslıhan'ın kaçırılması ise bardağı taşıran son damla oldu. Simon ve Selçuklu Sarayındaki casusun gizli görüşmesini izleyen Kayı alpları Philip ve adamlarının pususuna düştüler.

BAKMADAN GEÇME!