Diriliş Ertuğrul yeni bölüm öncesi yayınlanan 65. bölüm fragmanıyla nefesleri kesecek

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm öncesi yayınlanan 65. bölüm fragmanıyla nefesleri kesecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2016 12:43

Diriliş Ertuğrul yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla izleyen herkesi ekran başına toplayacak. TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi haline gelen Diriliş Ertuğrul yeni bölümüyle çarşamba akşamı herkesin nefesini kesecek. Vazgeçilmez dizinin yeni bölümünde yaşanan aksiyon dolu sahneler yine bölüme damgasını vuracak. Yeni bölümde Ertuğrul'un canına tak eden şehit haberleri, artık alacağı kararlarda etkili rol oynamaya başlamıştır. İşte, Diriliş Ertuğrul 65. yeni bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul 65. bölüm fragmanı tarih tutkunlarını ekranları başına kilitleyecek. Obada haçlıların istediği bozulma gerçekleşmeyince durum aksi bir şekle bürünür. Diriliş Ertuğrul 65. bölüm fragmanında durumlar artık değişecektir. Obasının başına geçen Ertuğrul, bazı yanlışların farkındadır. Bu konu için girişimlerde bulunmaya karar veren genç lider, ilk olarak Candar Bey ile ilişkileri düzeltmiştir. Artık düşmanla savaşmak için önlerinde hiçbir engel kalmamıştır. İşte tüm bunların yaşanacağı Diriliş Ertuğrul 65. bölüm fragmanı ve detayları

Ertuğrul'un canına tak eden şehit haberleri, artık alacağı kararlarda etkili rol oynamaya başlamıştır. Bir şeyler yapması kararına varan genç lider, ilk olarak obalar arasındaki problemleri düzeltmeyi hedefine koymuştur. Bu yaptırımının ardından iç sorunlarını düzelterek düşmanı daha kolay lağvedeceğini düşünmektedir. Hedeflerindeki şey ise öncelikle casusu bulup yok etmektir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Hırsının kurbanı olan Ural Bey, yaptırdığı baskınla büyük bir riski göze almıştır. Artık yapması gereken hamle bellidir; kendisine doğrultulan suçlamalardan kurtulmak… Olayları uzaktan izleyen Simon, bir anda eline geçen fırsatla dengeleri değiştirme imkânına kavuşmuştur. 

Obaya hızlı bir giriş yapan Aliyar, bir anda ortasında kaldığı ateş çemberinden çıkabilecek midir? Gördükleri karşısında dehşete düşen Aliyar, adalet ve merhamet duygusuyla gerçekler arsında sıkışıp kalmıştır. Aliyar’ın alacağı kararlar ve Candar Bey’in hiç beklenmeyen bir anda Ertuğrul Bey’e yapacağı teklif iki obanın kaderini belirleyecektir.

Kayılar, sıkıntıyla geçen uzun bir dönemin ardından yaptıkları kilim ticaretiyle ilk defa rahat bir nefes almışlardır. Ancak bu rahatlık kilimleri taşıyan kervanın baskına uğramasıyla yerini tekrar sıkıntılı bir sürece bırakır. Ertuğrul Bey için daha zor zamanlar başlamıştır. Obanın huzurunu henüz sağlamış olan Ertuğrul Bey, tekrar meydana gelen ekonomik sıkıntılarının yanına şehit olan Alplerin üzüntüsünün eklenmesiyle yeni bir çıkmazla karşı karşıya kalmıştır.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCULARI

ERTUĞRUL BEY - Engin Altan DÜZYATAN, HALİME HATUN - Esra BİLGİÇ, HAYME ANA - Hülya DARCAN, TURGUT ALP - Cengiz COŞKUN, BAMSI BEYREK - Nurettin SÖNMEZ, DOĞAN BEY - Cavit Çetin GÜNER

BAKMADAN GEÇME!