Diriliş Ertuğrul dizisinin son bölümünde aksiyon arttı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul dizisinin son bölümünde aksiyon arttı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2019 23:29

Diriliş Ertuğrul dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ertuğrul, Türk obalarını katleden Albastı’nın gerçekte kim olduğunu öğrenebilmek için harekete geçti. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine ilginç anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Dragos, Ertuğrul’u öldürmek için farklı bir plan kurdu. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Ertuğrul, kurduğu oyun sayesinde hem İlbilge’yi kaleden kurtarmayı başarmış hem de Uranos ve Dragos’u kullanarak Moğollara verilen altınları geri almak için hamle yapmıştı. Ertuğrul bu hamlesinde muvaffak olup ahalinin hakkı olan altınları geri alabilecek mi? Ertuğrul, evlilik hususunda ise Sırma’yı değil İlbilge’yi eş olarak seçmişti. Ertuğrul’un bu kararının altında yatan neden nedir? Bu evlilik neticeye ulaşabilecek midir? Ertuğrul, evlatlarına bu durumu nasıl açıklayacak? Bilhassa Osman’ın bu evliliğe karşı verdiği tepki karşısında Ertuğrul ne yapacak? Ertuğrul’un kendisini isteyeceğini düşünen Sırma ise, bu beklenmedik duruma karşı ne yapacak?

Ertuğrul, tüm bunların yanında düşmanlarının cezasını kesebilecek mi? Artuk’un intikamını Emir Bahaeddin’den sorabilecek mi? Ertuğrul, Türk obalarını katleden Albastı’nın gerçekte kim olduğunu öğrenebilecek mi? Dragos, Ertuğrul’u öldürmek için ne yapacak? Ertuğrul, üzerine oynanan tüm bu oyunları bertaraf edebilecek mi?

BAKMADAN GEÇME!