Diriliş Ertuğrul 122. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni sezondan ilk fragman

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul 122. bölüm fragmanı yayınlandı Yeni sezondan ilk fragman
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2018 12:22

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul'un merakla beklenen 122. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Yayınlanan fragman aynı zamanda yeni sezonun da ilk fragmanı olma özelliğini taşıyor. Peki, Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon fragmanında hangi detaylar var? Yeni sezon yayın tarihi belli oldu mu?

Haberin Devamı

Yeni sezona ne zaman başlayacağı merak konusu olan Diriliş Ertuğrul'da 19 Ekim akşamı fragman sürprizi yaşandı. Dizinin yapımcısı ve aynı zamanda senaristi olan Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesabı üzerinden fragmanın duyurusunu gerçekleştirdi. Yayınlanan fragmanda Söğüt'e yerleştikleri görüntülenen Kayı Obası'nda, Osman Gazi'nin ağır yaralanmış olarak atın üzerinde obaya getirilmesi, dikkat çeken konu oldu. Peki, tüm bunlara ilaveten Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler...

Diriliş Ertuğrul'dan yeni haberler gelmeye devam ediyor. Bu sezona özel olarak hazırlanan platoda, çekimlerde yer alan oyuncuların neredeyse yüzde 95'lik kısmının yenilendiği açıklandı.

YENİ BÖLÜM BU HAFTA DA YOK

Geçtiğimiz çarşamba günü yeni bölümü ile beklenen ancak tekrar bölümüyle izleyici karşısına çıkan Diriliş Ertuğrul, 24 Ekim Çarşamba gününün TRT 1 yayın akışı içerisinde de yer almadı. Yapımcı ve yayıncı kuruluş, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, dizinin fragmanında "Çok yakında" ibaresinin yer alması dikkat çekti.

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul 122. bölüm fragmanı yayınlandı Yeni sezondan ilk fragman

FRAGMAN YAYINLANDI

Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon ilk fragmanında obasını Söğüt'e taşıyan Ertuğrul Gazi, "10 yıldır Moğollar'ın tahakkümüne, zorbalığına rağmen Söğüt ahalisini ihya ettim" sözleri ile yeni dönemde bölgede bulunan ahaliyi de arkasına alacağının sinyalini verdi. Fragmanda dikkat çeken bir diğer husus ise Osman Gazi'nin bir at üzerinde yaralı olarak obaya getirilmesi oldu. İşte, Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonundan ilk tanıtım;

ÇOK KONUŞULAN KONSEPT SONRAYA KALDI

Bu sezon için isim değiştireceği ve Osman Gazi adı altında devam edeceği açıklaması yapılan Diriliş Ertuğrul için detaylar gündeme geldi. Dizinin bu sezon da aynı isimle devam edeceği, Burak Özçivit'in ise Diriliş Ertuğrul konseptinin sona ermesiyle birlikte Osman Gazi adıyla diziye başlayacağı öğrenilen bilgiler arasında yer aldı.

Haberin Devamı

Burak Özçivit'in Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Tekden Film ile şimdiden el sıkıştığı, iddialar arasında yer buldu.

BAKMADAN GEÇME!