Deniz Serkonava kimdir? Elendi mi?

Güncelleme Tarihi:

Deniz Serkonava kimdir Elendi mi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2017 13:10

Deniz Serkonava’nın akıbeti merak konusu oldu. Sevilen moda yarışması İşte Benim Stilim’in en çok konuşulan isimlerinden Deniz Serkonava’nın yeni fragmanda görülmemesi kafalarda soru işareti bıraktı. Peki, Deniz Serkonava kimdir? Elendi mi?

Haberin Devamı

Deniz Serkanova, İşte Benim Stilim macerasını dünkü bölümde noktaladı. Jürinin ortak kararıyla elenen Deniz Serkanova, ayrılırken gözyaşlarına boğuldu Adını bir evlilik programıyla duyuran İşte Benim Stilim yarışmacısı, programın sıra dışı isimlerinden biriydi. Peki, Deniz Serkanova kimdir? 

Deniz Serkanova, 1986 yılında dünyaya gelmiştir. Aslen Azerbeycan vatandaşı olan yarışmacı, mimarlık eğitimi almıştır ancak güzellik salonu işletmecisi olarak çalışmaktadır. Daha önce başından bir evlilik geçen Deniz Serkonava, ikinci kez evlenmek için bir izdivaç programına katıldı ancak aradığı aşkı bulamayınca programdan ayrıldı. Evlilik yolunda aradığını bulamayan Deniz Serkonava, sevilen moda yarışmasının yarışmacıları arasına sonradan dahil olmuştur. Jüri üyelerinden Kemal Doğulu ile sık sık tartışan Deniz Saral duygusal tavırları nedeni ile zaman zaman jüriden olumsuz eleştiriler aldı.

 

BAKMADAN GEÇME!