Demet Özdemir kimdir? Hangi dizilerde oynadı?

Güncelleme Tarihi:

Demet Özdemir kimdir Hangi dizilerde oynadı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2018 10:23

Demet Özdemir, ekran başındaki izleyicilerin biyografisini sorguladığı isim olmaya devam ediyor. Daha önce birçok dizide boy gösteren Demet Özdemir, ilk TV deneyimini Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizide gerçekleştirmiştir. Peki, zaman zaman magazin gündeminde de yer alan Demet Özdemir kimdir? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Demet Özdemir, oyunculuğu ve oynadığı projeler ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

26 Şubat 1992 tarihinde Kocaeli'nde dünyaya gelen Demet Özdemir, üç çocuklu bir ailenin en küçüğü çocuğudur. Lise eğitimini tamamladıktan sonra dansa yönelen Özdemir, aldığı dans eğitiminin ardından ünlü şarkıcı Bengü'nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda Dans etmeye başlamıştır. Mustafa Sandal'ın "Ateş Et ve Unut" adlı klibinde de yer alan Demet Özdemir, İlk televizyon deneyimini ise 2013 yılında başrollerini Esra Ronabar, Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı "Sana Bir Sır Vereceğim" adlı dizide "Aylin" karakterini canlandırarak yaşamıştır.

Bu projenin ardından "Kurt Seyit ve Şura" adlı dizide "Alya" karakterini, "Tut Sözünü" adlı Sinema filminde ise "Demet" karakterini canlandıran Özdemir, başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide "Aslı" karakterine hayat vermiştir. Güzel oyuncu son olarak 2018 yılında "Erkenci Kuş" adlı dizide rol almıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!