Darısı Başımıza’nın tanıtım fragmanı yayınlandı - Oyuncu kadrosunda kimler var?

Güncelleme Tarihi:

Darısı Başımıza’nın tanıtım fragmanı yayınlandı - Oyuncu kadrosunda kimler var
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2018 11:26

Yeni dizi Darısı Başımıza’nın tanıtım fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Samimi hikayesinin ilk sinyallerini veren Darısı Başımıza dizisinin oyuncu kadrosu ve yayın tarihi merak konusu oldu. Peki genç ve usta oyuncuların bir arada bulunduğu Darısı Başımıza, ne zaman başlayacak, oyuncu kadrosunda kimler var? İşte detaylar!

Haberin Devamı

Show TV’nin yeni dizisi “Darısı Başımıza”nın ilk tanıtımı yayınlandı. Kızların gelin çiçeğini kapmak için birbiriyle yarıştığı anlarda Öykü (Elif Doğan) değişen kararıyla herkesi şaşırtıyor. Ozan’ın (Ozan Dolunay) gelişiyle tüm dengelerin değiştiği tanıtımda Öykü’nün heyecanı gözlerinden okunuyor. Elleri birleşen Ozan ve Öykü’nün düğünden kaçmasıyla Öykü’nün annesi Zerrin (Devrim Yakut) bayılırken, terk edilen damat Cem’in (Özgün Karaman) neler yapacağı merakla bekleniyor.



OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Henüz yayın tarihi belli olmayan “Darısı Başımıza”nın başrollerini Ozan Dolunay, Elif Doğan ve Devrim Yakut paylaşırken, oyuncu kadrosunda Açelya Topaloğlu, Özgün Karaman, Nergis Kumbasar, İbrahim Kendirci, Sevinç Erbulak, Dilek Çelebi, Ulvi Alacakaptan, Yüksel Ünal, Burak Can, İlay Erkök, Gizem Ergün, Eda Başlamışlı gibi güçlü isimler yer alıyor.

DARISI BAŞIMIZA KONUSU

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in (Devrim Yakut) hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Ama ne mümkün! Büyük kızı Rüya (Açelya Topaloğlu), eski bir oyuncuya platonik aşık, başını kaldırıp da çevresindeki taliplerine dönüp baktığı görülmemiş. Küçük oğlu Serkan (Burak Can) anasının kuzusu, kolay kolay evden gitmeyeceği belli. Ortanca kızı Öykü (Elif Doğan) ise yurtdışında, işinde gücünde, kariyerinde...
Zerrin yakın zamanda çocuklarının mürüvvetini görmeyi beklemezken, Öykü’nün evleneceği haberini vermesiyle dünyalar onun olur. Dört gözle dünürleriyle tanışacağı günü bekleyen Zerrin’i kız isteme gününde kötü bir sürpriz bekliyor. Aksoy ve Arslansoy aileleri karşı karşıya geliyor ve eski defterler bir bir açılıyor. Sadece Zerrin değil, Öykü ve Rüya da bu karşılaşmadan nasibini alıyorlar. Ortalık birbirine girmişken bu curcunadan geriye bir tutam aşk, bir yudum mutluluk ve bolca kahkaha kalıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!