Darısı Başımıza ne zaman başlayacak? Yayın tarihi belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Darısı Başımıza ne zaman başlayacak Yayın tarihi belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2018 16:30

Darısı Başımıza dizisinin yayın tarihi belli oldu. Tanıtım fragmanları ekranlarda dönmeye devam eden Darısı Başımıza, kısa bir süre sonra ilk bölümüyle ekranlara ‘merhaba’ diyecek. Peki, Darısı Başımıza ne zaman başlayacak, oyuncu kadrosunda kimler var?

Haberin Devamı

Yaz sezonuyla birlikte yeni diziler ekranlardaki yerini almaya başladı, bu dizilerden biri de Darısı Başımıza oldu. Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Ozan Dolunay, Elif Doğan ve Devrim Yakut paylaşırken, oyuncu kadrosunda Açelya Topaloğlu, Özgün Karaman, Nergis Kumbasar, İbrahim Kendirci, Sevinç Erbulak, Dilek Çelebi, Ulvi Alacakaptan, Yüksel Ünal, Burak Can, İlay Erkök, Gizem Ergün, Eda Başlamışlı gibi güçlü isimlerin yer aldığı Darısı Başımıza, 4 Temmuz Çarşamba günü 1. bölümüyle ekrana gelecek.

KONUSU

Yaz ekranını ısıtmaya hazırlanan ve tanıtımlarıyla beğeni toplayan Darısı Başımıza’ın birinci bölüm tanıtımı yayınlandı. Ozan (Ozan Dolunay) sahilde dans eden Öykü’nün (Elif Doğan) güzelliğiyle büyülenirken, ikilinin yakınlaştığı anlar dikkat çekiyor. Öykü gözyaşları içinde Cem’le (Özgün Karaman) evlenemeyeceğini söylerken, Canan (Nergis Kumbasar) ve Zerrin (Devrim Yakut) karşı karşıya geliyor. Öykü’nün, ablası Rüya’nın (Açelya Topaloğlu) “Cem’i seviyor musun?” sorusu karşısında yaşadığı kararsızlık dizinin heyecan dolu hikayesinden ipuçları veriyor.

 

 

BAKMADAN GEÇME!