Darısı Başımıza dizisi oyuncuları kimdir? İşte Darısı Başımıza dizisi oyuncu kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Darısı Başımıza dizisi oyuncuları kimdir İşte Darısı Başımıza dizisi oyuncu kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2018 18:21

Darısı Başımıza dizisi oyuncuları birçok izleyici tarafından araştırılmaya ve sorgulanmaya başladı. Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekranlarda yayınlanmaya başlayan Darısı Başımıza dizisinin oyuncu kadrosunda oldukça renkli isimler yer alıyor. Peki, Darısı Başımıza dizisi oyuncuları kimdir? İşte Darısı Başımıza dizisi oyuncu kadrosu

Haberin Devamı

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakar bir anne olan Zerrin Yılmaz’ın hayattan beklediği tek şey; çocuklarının mutluluğu… Büyük kızı Rüya’nın evleneceğinden umudunu kesmiş, en küçük oğlu Serkan daha lisede, ortanca kızı Öykü ise yurtdışında, işinde gücünde… Zerrin, çocuklarının mürüvvetini yakın zamanda görmeyi hiç beklemezken, Öykü erkek arkadaşının evlenme teklifi ettiğini söylüyor ve dünyalar Zerrin’in oluyor. Öykü, yurtdışında tanıştığı sevgilisini ailesine tanıştırmak için gün sayarken, evlilik haberini alan Zerrin boş durmuyor. Kız evlendirmek kolay değil tabii bu işin hazırlıkları var, kınası var. Zerrin, kızının evleneceğini dosta düşmana inat, yedi düvele duyuradursun sürpiz yapmak için seyahatinden 1 hafta erken dönen Öykü, asıl süprizle karşılaşan taraf oluyor. Kalbi paramparça olan Öykü’nün yardımına biricik ablası Rüya koşuyor koşmasına ama Zerrin’i durdurabilmek ne mümkün! İstanbul’da işler zıvanadan çıkmak üzereyken İzmir’deki Öykü’nün yolu Ozan’la kesişiyor. Hiç tanımadığı bu yabancı adam, Öykü’ün yaşadığı en kötü günü mucizevi bir şekilde iyileştiriyor.

Haberin Devamı

Derken hayat çelmesini Öykü’ye bir kere daha takıyor ve annesinin ondan beklediği gibi Cem’le evlenmek üzere İstanbul’a dönüyor. Kız isteme günü gelip çatıyor. Zerrin mutluluğunu kimsenin bozamayacağını düşünürken, karşısında ezeli düşmanı Canan’ı buluveriyor. Öykü ise aşktan kaçarken, belanın tam ortasına tepetaklak düşüyor. Olayların ardı arkası kesilmezken herkesin dilinde hep aynı cümle dolanıyor; darısı başımıza…

DARISI BAŞIMIZA OYUNCULARI

Darısı Başımıza dizisi oyuncuları kimdir İşte Darısı Başımıza dizisi oyuncu kadrosu

Ozan (Ozan Dolunay)

1990 yılında Ankara’da dünyaya gelen Ozan Dolunay, Enka Lisesi ve Cleveland Highs High School’dan mezun oldu. Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü okurken bir yandan da Craft Oyunculuk Atölyesi’nde İpek Bilgin, Çağ Çalışkur ve Bahar Kerimoğlu gibi isimlerden oyunculuk eğitimi aldı.

Halen Craft Tiyatro’da sahnelenmekte olan Killology oyunuyla ilk kez sahneye çıkan Ozan Dolunay, Üstün Akmen Ödülleri ve Afife Jale Ödülleri’nde “En iyi genç yetenek” dalında aday gösterilmiş, Üstün Akmen En İyi Genç Yetenek Ödülü’nü almaya hak kazanmıştır.

Haberin Devamı

İlk kez 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar’da Barış karakteriyle kamera önüne geçen Ozan Dolunay, Oyunbozan (Rüzgar) ve Yüksek Sosyete (Mert) dizilerinden sonra ilk başrol deneyimiyle Lise Devriyesi’nde (Yiğit) rol almıştır.

Ozan Dolunay'ın Oynadığı Diziler

2015 Tatlı Küçük Yalancılar (Barış)

2016 Oyunbozan (Rüzgar)

2016 Yüksek Sosyete (Mert)

2017 Lise Devriyesi (Yiğit)

Darısı Başımıza dizisi oyuncuları kimdir İşte Darısı Başımıza dizisi oyuncu kadrosu

Öykü (Elif Doğan)

6 Eylül 1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Elif Doğan, İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü’ne devam ederken yan dal olarak aynı üniversitede Devlet Konservatuarı Müzikal Bölümüne dahil oldu.

Haberin Devamı

Uzun yıllar şan eğitimini sürdüren ve Müzikal oyunlarda görev alan Doğan,

2016 yılında Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile ilk kez kamera karşısına geçti. Televizyon kariyeri aynı yıl içinde yayınlanan Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Zeynep karakteri ile devam etti.

2017-2018 yıllarında Çukur dizisinde Hale karakterini canlandıran Doğan, şimdilerde Darısı Başımıza dizisinde Öykü karakterine hayat vermektedir.

Elif Doğan'ın Oynadığı Diziler

Darısı Başımıza / Öykü / 2018

Çukur / Hale / 2017-2018

Hayat Bazen Tatlıdır / 2016 - 2017

Aşk Laftan Anlamaz / 2016

Darısı Başımıza dizisi oyuncuları kimdir İşte Darısı Başımıza dizisi oyuncu kadrosu

Zerrin (Devrim Yakut)

27 Mayıs 1968’de Ankara’da doğan Devrim Yakut Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezunudur. Okulda önce tiyatro kuramları, sonra da oyunculuk eğitimi alan Yakut, 1994 – 2003 yılları arasında Adana Devlet Tiyatrosu’nda oyuncu olarak görev yaptı. 2003 yılında Ankara Devlet Tiyatrosu’na atandı. Kuruculuğunu da yaptığı Adana Tiyatro Atölyesi’nde çalıştı. 2005 yılından itibaren yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde temel oyunculuk dersleri vermeye başladı. 2007 yılında Ankara Devlet Tiyatrosu müdür yardımcı oldu. Ardından ise Ankara Devlet Tiyatrosu müdürlüğüne getirildi, bir yıl kadar görevini sürdürdü. Bahçeşehir Üniversitesi Yüksek Lisans programında oyunculuk eğitimi verdi. 2012 tarihinde ise tiyatrocu Alper Kut ile evlendi.

Haberin Devamı

Devrim Yakut'un Oynadığı Diziler

2017-2018 Hayat Sırları – Gül Oğuz, Murat Can Oğuz

2016 Cesur ve Güzel – Ali Bilgin

2014 Analı Oğullu – Sibel Kocataş

2014 Hom Ofis – Emre Kavuk

2013 Vicdan – Feride Kaytan

2013 Ben Onu Çok Sevdim – Mehmet Bahadır Er

2012 Annem Uyurken – Başak Soysal

2011 Keşanlı Ali Destanı – Çağan Irmak

2006 Hisarbuselik – Samet Polat

Devrim Yakut'un Oynadığı Filmler

2017 Aile Arasında – Ozan Açıktan

2017 Salur Kazan: Zoraki Kahraman – Burak Aksak

2016 Dar Elbise – Hiner Saleem

2016 Ekşi Elmalar – Yılmaz Erdoğan

2015 Düğün Dernek 2 – Selçuk Aydemir

2014 Yağmur:Kıyamet Çiçeği – Onur Aydın

2014 Sadece Sen – Hakan Yonat

Darısı Başımıza dizisi oyuncuları kimdir İşte Darısı Başımıza dizisi oyuncu kadrosu

Haberin Devamı

Rüya (Açelya Topaloğlu)

Açelya Topaloğlu; 19 Kasım 1986 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Çocukluktan gençlik dönemine kadar dansla hep iç içe olan oyuncu, annesinin de yönlendirmeleriyle oyunculuğa yöneldi.

2009 senesinde Müjdat Gezen Konservatuarı kazandı ve 2013 yılında mezun oldu. 2008 senesinde henüz konservatuara başlamadan ilk dizisi “Aşk Yakar”da oynadı. Konservatuar ile birlikte dizi setlerine kısa bir süre ara veren Topaloğlu, sırasıyla 2009 senesinde “Arka Sokaklar” da 2012 senesinde “Eve Düşen Yıldırım”da rol aldı. Bu dönemde ayrıca Yapı Kredi Play, Garanti Bankası, Arçelik, Koroplast gibi ünlü birçok markanın reklamlarında oynadı. 2015 yılında ilk başrolünü “Kaçak Gelinler” dizisinde “Almila” karakteriyle gerçekleştirdi. Hemen arkasından “İnadına Aşk” dizisinde başrolde Karadenizli bir kız olan “Defne” karakteriyle çok ses getirdi ve çok sayıda hayran kitlesi oluşturdu.

“Sersefil Müzikali”, “Temel İçgüdü” ve Tersine Dünya” tiyatro oyunlarıyla tiyatro severler ile buluşan Açelya Topaloğlu, son oyunu “Kadınlar Filler ve Saireler” de Vahide Gördüm ve Yasemin Conka ile aynı sahneyi paylaştı ve birçok turneye katıldı.

2016 yılında yarışma programı Görevimiz Komedi adlı programda Rasim Öztekin, Burak Satıbol, Bülent Emrah Parlak, Asuman Dabak, ve Zeynep Kankonde ile birlikte jüri üyeliği yaptı. Meryem dizisinde bugüne kadar hayat verdiği karakterlerden farklı bir karakter olan Derin’i hayranlarıyla buluşturdu ve çok beğenildi.

“Arkadaşlar Arasında”, “Damat Takımı” ve “Arapsaçı” sinema filmlerinde yer alan Açelya Topaloğlu; yeni dizisi “Darısı Başımıza” dizisinde Rüya karakteri ile seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Darısı Başımıza dizisi oyuncuları kimdir İşte Darısı Başımıza dizisi oyuncu kadrosu

Cem (Özgün Karaman)

Özgün Karaman, 15 Ocak 1988 yılında Adapazarı’nda doğdu. Basketbol ve tenis oynamayı seven Özgün, 1.81 boyunda, kahverengi gözlü ve Oğlak burcudur. Kocaeli Üniversitesi Jeoloji Mühendisliğini bitiren Karaman, su anda MBA master ina devam etmektedir. Lisans öğrenimi gördüğü zamanda oyunculuğa ilgi duymaya başladı ve eğitim almaya karar verdi. 2010 yılında ise ilk dizisi Çakıl Taşları ile adını duyurmuştur.

Darısı Başımıza dizisi oyuncuları kimdir İşte Darısı Başımıza dizisi oyuncu kadrosu

Canan (Nergis Kumbasar)

1963 Ankara doğumlu. TED Ankara Koleji mezunu. Üniversite yıllarında mankenliğe başlamış ardından gelen reklam, sinema ve dizi tekliflerini değerlendirmiştir. 1985 yılından bu yana pek çok sağlık, kadın, yaşam programları sunmuş ve Acemi Cadı, Çapkın, Papatyam, Kiralık Aşk gibi dizilerde önemli roller oynamıştır. Sardunya Sokağı ve Evimin Erkeği dizilerinin senaryo yazarıdır. Oyunculuk ve sunuculuğunun yanında sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemli destekleri vardır.

Darısı Başımıza dizisi oyuncuları kimdir İşte Darısı Başımıza dizisi oyuncu kadrosu

Merter (İbrahim Kendirci)

1986 doğumlu İbrahim Kendirci, lise eğtimini Antalya’da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu.

İlk büyük oyunculuk tecrübesini 2007 yılında “Kavak Yelleri” adlı gençlik dizisindeki “Deniz Akça” rolüyle deneyimleyen Kendirci, ardından İki Yaka Bir İsmail, Yol Ayrımı, Sevdaluk, Rengarenk/Kaçın Kurası ve Payitaht Abdülhamit dizilerinde rol aldı.

Pars Kiraz Operasyonu sinema filmi ile başlayan beyaz perde macerası, Arkadaşlar Arasında, Bizim Hikaye ve Kervan 1915 sinema filmleri ile devam etti. Harikalar Avlusu , Vişne Bahçesi, Ayrılık, Ölüm Yakalar tiyatro oyunlarında rol aldı.

İbrahim Kendici Show Tv ‘de yayınlanacak “Darısı Başınıza” dizisinde “Merter” karakterini canlandırıyor.

İbrahim Kendirci'nin Oynadığı Diziler

(2007 – 2011 ) Kavak Yelleri / Deniz

(2012 ) İki Yaka Bir İsmail / Üstün

(2012) Yol Ayrımı / Selim

(2013) Sevdaluk / Orhan

(2016) Rengarenk / Kaçın Kurası / Yiğit

(2017) Payitaht Abdülhamid / Yusuf

İbrahim Kendirci'nin Oynadığı Filmler

(2007) Pars Kiraz Operasyonu / Volkan

(2012) Arkadaşlar Arasında / Cenk

(2015) Bizim Hikaye / Necip

(2017)Kervan 1915 / Ahmet

Darısı Başımıza dizisi oyuncuları kimdir İşte Darısı Başımıza dizisi oyuncu kadrosu

Ferrin (Sevinç Erbulak)

1975 İstanbul doğumludur. Altan Erbulak ve Füsun Erbulak’ ın kızıdır. İstanbul üniversitesi devlet konservatuarı bale bölümünün ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Halen kendi mezun olduğu okulda eğitim görevlisi olarak çalışmaktadır. Afife Jale, Cahide Sonku, Avni Dilligil, Sadri Alışık Ödülleri gibi birçok ödülün sahibi olup televizyon, sinema ve tiyatroda yoğun olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Sevinç Erbulak Oynadığı Diziler

Darısı Başımız 2018

No 309 2017

Ulan İstanbul 2015

Bebek İşi 2013

Sonbahar 2008-2009

Çat Kapı 2005-2007

Avrupa Yakası 2004

Kuzenlerim 2002-2004

Babam ve Biz 2001

Baba Evi 1997-2000

Süper Baba 1993-1998

Sevinç Erbulak'ın Oynadığı Filmler

Lütfi 2016

Karışık Kaset 2014

Prensesin Uykusu 2010

Ezber 2009

Beş Vakit 2006

Fidan Hanıma Ne Oldu 2001

Ağaçlar Ayakta Ölür 2000

BAKMADAN GEÇME!