Çukur son bölüm sonrası 35. yeni bölüm fragmanında Cumali çılgına döndü!

Güncelleme Tarihi:

Çukur son bölüm sonrası 35. yeni bölüm fragmanında Cumali çılgına döndü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2018 08:43

Çukur son bölümü ile yeni sezona başlangıç yaptı. Cumali Koçovalı'nın dahil olduğu bölümde Yamaç, ölümün eşiğinden dönmüş ve abisi Cumali tarafından hayata döndürülmüştür. Son bölüme Karakuzular çetesinin damga vurduğu dizide, 35. yeni bölüm fragmanı ise bazı gerilimi gözler önüne serdi. İşte, Çukur'un 35. bölümünden yayınlanan sneak peek..

Haberin Devamı

Çukur dizisinin dün akşam yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin son bölümüne Karakuzular damgasını vururken, geçen sezon yaşananların ardından diziye katılan isimler merakla takip edildi. Peki Çukur dizisinin son bölümünün ardından yeni bölümden yayınlanan ilk sahnesinde neler yaşanıyor? İşte Çukur son bölümde yaşananlar ve yeni bölümden ilk sahne

Çukur'un 34. Bölümünde; Çukur’da bir dönem kapanmıştır. İdris Koçovalı’nın “Çukur’u İstanbul’da sanırlar ama bilmezler İstanbul Çukur’dadır” sözleri mahallenin darmaduman olmuş sokaklarında yankılansa da o günlerden eser yoktur. Beklenmedik bir saldırıyla güç kaybeden ve dağılan Koçovalıların ne durumda olduğu büyük bir merakla beklenirken, Çeto (Erkan Avcı) ve Mahsun’un (Berkay Ateş) liderleri olduğu Karakuzular Çetesi, Çukur’da yeni bir dönem başlatacak. Sezon finalinde kim olduklarını görmediğimiz ve taş üstünde taş bırakmayan Karakuzular Çetesi ile Koçovalılar’ın yüzleşmesi heyecanla beklenecek. Bu savaşta en büyük Koçovalı olan Cumali’nin yer alıp almayacağı da belli olurken, Çukur’dan, ailesinden ve Sena’dan tamamen uzağa düşen Yamaç’ın nasıl toparlanacağı ve Çukur’u tekrar ele geçirmek için savaşıp savaşmayacağı cevap bulacak. Saadet’ini ve tüm umudunu yitiren Vartolu’nun hamleleri de merak uyandıracak. Yeni sezonda Çukur’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Haberin Devamı

Çukur'un yeni bölümünden yayınlanan ilk sahnesinde ise; İki kardeşin karşı karşıya geldiği heyecan dolu sahnede Yamaç, Cumali’nin tehlikeli yanıyla yüzleşiyor. Kendisini durdurmaya çalışan Yamaç’ın yakasına yapışan Cumali’nin "İntikam için! On bir sene önce benim evime saldırdılar, sen daha bebeydin! Hepsini indirdim, patronlarını indirdim, emri vereni indirdim, ağa babalarını indirdim, dedelerini, amcalarını, çocuklarını indirdim. Benim adım Cumali Koçovalı, ben intikamımı alırım!” sözleriyle gerilim doruk noktasına çıkarken, ağabeyinin hiç tanımadığı yüzüyle karşılaşan Yamaç’ın nasıl karşılık vereceği merakla bekleniyor. 

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!