Çukur dizisinin oyuncularında değişiklik var… İşte Çukur dizisine yeni dahil olan isimler

Güncelleme Tarihi:

Çukur dizisinin oyuncularında değişiklik var… İşte Çukur dizisine yeni dahil olan isimler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2018 17:01

Çukur yeni sezonundaki değişikliklerle sık sık gündeme geliyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil’in başrollerini paylaştığı Çukur’un kadrosundan bazı isimler ayılırken; ekibe yeni karakterler de ekleniyor. İşte, Çukur dizisine yeni dahil olan isimler

Haberin Devamı

Yamaç Koçovalı ( Aras Bulut İynemli )

Koçovalı ailesinin gündüzleri kimyager, geceleri müzisyen küçük oğlu. Çukur’dan yıllar önce ayrılsa da ailesini ve Çukur’u korumak için mahalleye geri döner. Bu hareketi hem kendihayatını hem de sevdiklerinin hayatını alt üst eder.1990 yılında İstanbul’da doğan Aras Bulut İynemli, Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunudur ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Uçak Mühendisliği bölümünde okumaktadır. İlk olarak Arka Sokaklar dizisi ile kamera karşısına geçen İynemli, 2010-2013 yıllarında Mete Akarsu karkaterini canlandırdığı “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisi ile tanındı. 2013-2014 yılları arasında “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Şehzade Bayezid rolünü canlandırdı. 2015 yılında “Maral” dizisinde Hazal Kaya ile başrolü paylaştı. 2015-2016 yıllarında “İçerde” dizisinde Umut/Mert karakterini canlandırdı. Aras Bulut İynemli, “Çukur” dizisinde Yamaç karakterini canlandırmaya devam etmektedir.

Sena Koçovalı ( Dilan Çiçek Deniz )

Haberin Devamı

Yamaç’ın büyük aşkı; deli dolu, dik kafalı, yaşam enerjisi yüksek ve güzel bir genç kadın. Yamaç’la ortak bir hayatın hayallerini kurarken, Koçovalı ailesi karşısında bu hayallerini başka bir bahara saklamak zorunda kalır.1995 yılında Sivas’ta doğan Dilan Çiçek Deniz, lise döneminde tiyatro eğitimi almaya başladı. Ege Üniversitesi’nde Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünde okuyan Deniz, bir yandan da modellik yapmaya başladı ve 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasında 2. Oldu. İlk olarak 2015 yılında “Tatlı Küçük Yalanlar” dizisinde Ebru rolünde kamera karşısına geçti. Daha sonra “Güneşin Kızları” dizisinde Elif karakterine hayat verdi. 2016-2017 döneminde “Bodrum Masalı” dizisinde Su Ergüven karakterini canlandıran Deniz, son olarak “Çukur” dizinde Sena karakterini canlandırmaya devam etmektedir.

Aliço ( Rıza Kocaoğlu )

İdris’in sokaktaki gözü kulağı. Çöp toplayarak geçimini sağlıyor. Daha iyi şartlara sahip olabilirken kendisi bu hayatı seçmiş. Askerde büyük bir travma yaşamıştır. İnsanlardan uzak olmak istiyor. Müthiş bir sayısal zekası vardır.

1979 yılında İzmir’de doğan Rıza Kocaoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Çağan Irmak’ın ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu “Bana Şans Dile” filmi ile 2001 yılında sinemaya adım attı. Bugüne kadar 50’ye yakın sinema filminde ve TV dizisinde yer aldı. Son olarak “İçerde” dizisinde Davut rolünü canlandıran oyuncu, şu anda “Çukur” dizisinde Aliço karakterine hayat veriyor.

Haberin Devamı

Saadet ( Boncuk Yılmaz )

Yıllar önce yaşadığı kaybın ardından Koçovalı Ailesi ona kol kanat germiş ve ikinci ailesi olmuştur. Uzun yıllardır Koçovalı Ailesi’nin yardımcılığını yapar. Evde olan biten her şeyden haberdardır ama sır küpü gibidir. Yıllar sonra çocukluk aşkı Vartolu ile karşılaşır.

1981 yılında İstanbul'da doğan Boncuk Yılmaz, Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Oyunculuğa 2004 yılında Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak filmiyle başlamıştır. Bu filmdeki Nihal rolüyle aynı yıl düzenlenen Yirmialtıncı Siyad Türk Sineması Ödülleri'nde Umut Veren Genç Kadın Oyuncu ödülünü almıştır. 2002 senesinde adım attığı oyunculuk kariyerinde bugüne kadar Bir Yastıkta, Mazi Kalbimde Yaradır, Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak, Sıla, Kızlar Yurdu ve Haneler gibi bir çok projede rol almıştır. Şu anda "Çukur" dizinde Saadet karakterini canlandırmaktadır.

Haberin Devamı

Vartolu ( Erkan Kolçak Köstendil )

Doğduğu ve çocukluğunun geçtiği Çukur’a intikam almak için geri dönen, acımasız bir mafya lideri. Yıllar sonra Çukur’a geri dönen Vartolu, kimsenin bilmediği planlarını uygulamaya son derece kararlıdır. 1983 yılında Bursa’da doğan Erkan Kolçak Köstendil, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. 2008 yılında “Güz Sancısı” filmi ile sinemaya adım atan Köstendil, Sakarya Fırat, Merhamet ve Ulan İstanbul dizilerinde rol aldı. Muhteşem Yüzyıl: Kösem’de Şahin Giray Han’ı canlandıran Köstendil, halen “Çukur” dizisinde  Vartolu rolünü canlandırmaktadır.

Kemal ( Kemal Yıldıran )

Kardeşi Metin gibi Koçovalı Ailesi için gözünü kırpmadan canını feda edebilir. Doğma büyüme Çukurlu olan Kemal, rakiplerini gücüyle korkutur.Uğur Yıldıran, 1981 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Gazi Üniversitesi Spor Akademisi Jimnastik Bölümü’nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında rol aldığı Filinta dizisi ile yaşayan Uğur Yıldıran şu anda "Çukur" dizisinde Kemal karakterin canlandırmaktadır.

Haberin Devamı

ÇUKUR’A DAHİL OLAN YENİ İSİMLER

Cumali

Dizinin büyük merakla beklenen yeni sezonunda Cumali’ye, son olarak yine Ay Yapım imzalı ‘Şahsiyet’teki performansıyla büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu Necip Memili hayat verecek.

Çeto ve Mahsun

Final bölümü ile hayranlarını şaşkınlığa uğratan dizide en çok Çukur’u yerle bir eden, farklı sembolleri olan yüzükleriyle dikkat çeken karakterler merak ediliyordu. Koçovalılara kafa tutan bu adamlar yeni sezonda Karakuzular ismiyle karşımıza çıkacaklar. Erkan Avcı’nın Çeto, Berkay Ateş’in ise Mahsun rolüne hayat vereceği Karakuzular çetesi ile Koçovalılar arasındaki mücadele yeni sezonda Çukur’da tansiyonu yükseltecek.

BAKMADAN GEÇME!