Çukur 9. bölüm yeni fragmanında Vartolu'nun gözleri yaşlı!

Güncelleme Tarihi:

Çukur 9. bölüm yeni fragmanında Vartolunun gözleri yaşlı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2017 08:24

Çukur yeni bölüm fragmanında annesinin mezarına giden Vartolu'nun gözleri dolmuştur. Yalnızlığını ve bugüne kadar yaşadığı tüm ezilmişliklerin yarattığı içsel baskıları bir kenara bırakan Vartolu, Çukur 9. yeni bölüm fragmanında annesi Mihriban'ın mezarı başında gözyaşlarına boğulmuştur. Peki, Çukur yeni bölüm fragmanında ekrana gelen görüntülere göre neler yaşanacak? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Çukur 9. bölümü için geri sayım sürerken yeni görüntüler geldi. 18 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümü sabırsızlıkla bekleyen izleyiciler, Çukur'un yeni fragmanıyla büyük bir şaşkınlık yaşadılar. Dizinin kötü karakteri Vartolu'nun annesinin mezarına gittiği anlar şimdiden kalplere dokundu. İşte çok konuşulacak o mezarlık sahnesi ve Çukur'un yeni bölümünden detaylar!

Çukur'un yeni bölümü için iki ayrı fragman ekranlara geldi. İlk fragmanda Yamaç'ın, Serdar'ı köşeye sıkıştırdığı fakat gelen silah sesiyle birlikte kimin vurulduğu merak uyandırırken; yayın tarihine kısa bir süre kala yayınlanan 2. fragmana mezarlık sahnesi damga vurdu. Annesinin mezarını giden Vartolu'nun bambaşka bir yüzü ortaya çıktı. Son bölümde yaşananların ardından izleyenler Çukur'un yeni bölüm fragmanlarını merak ediyorlardı. Üç ayrı fragman ile yeni bölüm tanıtımı yapıldı.

Haberin Devamı

ÇUKUR 9. BÖLÜMDE NEFESLER TUTULACAK

Pazartesi akşamlarına damgasını vuran, Show TV’de ekrana gelen ‘Çukur’un yeni bölümünde Yamaç, hayatının en zorlu anlarını yaşayacak. Mahalleye gelmesiyle birlikte taş üzerinde taş bırakmayan Serdar, İdris Koçovalı’yı rehin tutarak herkese meydan okurken, Sena’nın da Serdar’la yaptığı gizli anlaşma sonucu Selim tarafından kaçırılmış olması Yamaç’ın öfkesini Serdar’ın üzerinde toplayacak.

Yamaç ile Serdar’ın karşı karşıya geleceği anda Sena’nın da orada bulunması tehlikeyi artıracak. Yeni bölümden bu heyecan dolu dakikaların yer aldığı özel video, kısa sürede büyük merak uyandırırken patlayan silahın ucunda kimin olduğu akıllarda büyük bir soru işareti yaratacak. Soluksuz beklenecek bu heyecan dolu sahne öncesi #VurulanKim etiketiyle sosyal medya üzerinden tahminlerin paylaşılacağı özel yarışmada, doğru tahminde bulunup en çok beğeniyi alan 10 kişiye ‘Çukur’ oyuncularından imzalı poster hediye edilecek.

SON BÖLÜMLERDE NELER YAŞANDI?

Çukur'un 8. Bölümünde; Herkesin maçı kendi kurallarına göre oynadığı Çukur mahallesinde gerilim doruk noktasındadır. Yamaç, Vartolu’nun zayıf noktasını bulmuş ve bu maçı bitirmek için son vuruşunu yapmıştır. Vartolu beklemediği anda yediği darbeye karşılık İdris ve Yamaç’a hayatlarının sürprizini yaşatacaktır. Yamaç’ın tüm bu olanlar karşısında neden harekete geçmediğini sorgulayan İdris, oğluna hayatının dersini verecektir. Bu sırada Selim’in kaçak kumarhanesine gelen yeraltı dünyasının adamlarından Serdar, tansiyonu yükseltecektir. Koçovalı kadınları arasında da büyük bir fırtına kopmak üzeredir. Sultan kesin kararını vermiştir; Sena bu evden gidecektir.

Haberin Devamı

İdris’in mahalleye geri dönmesi ve hâkimiyetini hatırlatmasıyla birlikte taşlar yerinden oynayacaktır. Vartolu’nun geri adım atmaya niyeti yoktur. Çukur’un altını oyarak mahallede hüküm sürmeye kararlıdır. Asıl büyük mücadele şimdi başlayacaktır. Berber Muhittin sayesinde Yamaç, sürpriz şekilde Vartolu’nun zayıf noktasını bulacaktır. Koçovalılardaki ve mahallede kopan fırtınanın tam ortasında Selim yeni hamlesini yapmaya hazırlanırken, Vartolu ise en büyük kozunu oynayarak ekran başındakileri şoke edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!