Çukur yeni bölüm fragmanında Yamaç desturu alıyor! Son bölümde neler yaşandı?

Güncelleme Tarihi:

Çukur yeni bölüm fragmanında Yamaç desturu alıyor Son bölümde neler yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2017 23:13

Çukur son bölümün ardından yeni bölüm fragmanında İdris Koçovalı Yamaç ile birlikte derin bir konuşma içerisindedir. Yamaç, İdris Koçovalı'ya içerde bir casus olduğunu ifade etmektedir. Çukur yeni bölüm fragmanında İdris Koçovalı bunu kabul etmemektedir. Ancak suç üstü yapması halinde bu durumun kabul edilebilir olduğunu ifade etmektedir. Yamaç ise Sena'nın evini kurşunlayanların çok yakındaki insanlar olduğunu düşünmektedir. Ve Çukur yeni bölüm fragmanına ifade ettiği gibi onları suçüstü yapmak için harekete geçecektir

Haberin Devamı

Çukur dizisi dün akşam yayınlanan son bölüm ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümün ardından izleyiciler merakla yeni bölüm fragmanı hakkında bilgi ararken, yeni bölümden ilk sahne ekranlara geldi. Yeni bölümde İdris, oğlu Yamaç'a unutamayacağı bir ders veriyor ve etrafındaki adamlara sonsuz güveninin olduğunu anlatıyor. Fakat Yamaç'ın bulduğu hain hiç tahmin edilmeyen birisi.. Peki Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte detaylar

Çukur dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Çukur'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde uzun süredir bilinci kapalı olarak yatan İdris’in gözlerini açması, Çukur’da yepyeni bir dönemi başlattı. Yamaç ise artık tamamıyla Koçavalı bünyesine büründü. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sena’nın Yamaç’ın eşi olduğunu öğrenen İdris Koçovalı’nın tepkisinin ne olacağı merakla bekleniyor.

Uzun süredir bilinci kapalı olarak yatan İdris’in gözlerini açması, Çukur’da yepyeni bir dönemi başlatır. Yamaç’ı evinde gören İdris’in tepkisi tahmin edildiğinden sert olur. Baba-oğul arasındaki büyük karşılaşma, Çukur’da tüm dengeleri alt üst edecektir. Sena ile tanışan İdris’in, onun Yamaç’ın eşi olduğunu öğrenmesi ise yeni bir fırtınanın habercisi olacaktır. Yamaç, sadece evdeki çalkantılı dönemle mücadele etmez, aynı zamanda aralarındaki haini bulmaya çalışır. Bu sırada Vartolu’nun, kendini Çukur’da kabul ettirmek için attığı adım ise herkesin tepkisini çeker. Yamaç’ın, Doğukan isimli şarkıcının tahsilat işiyle ilgilenmesi ise onu çok büyük bir tehlikenin tam kalbine sürükler.

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur'un 3. Bölümünde; Vartolu, önüne çıkan her engeli yok etmeye kararlıdır. Ancak Yamaç gibi sert bir kayaya çarptığından da habersizdir. Yamaç, yaşanan saldırıdan sonra Sena’yı zorla baba evine getirir. Sultan’ın gözünde, ailenin düzenini bozacak kişi olarak görülen Sena ile Sultan karşı karşıya gelir. Artık yepyeni bir dünyaya adım atan Sena’nın işi hiç de kolay olmayacaktır. Bu sırada Yamaç, Vartolu’yla barış yapmaya razı olur. Sürpriz bir isim bu barış anına şahit olurken, Yamaç ile Selim arasındaki dengeler de tamamen değişecektir.

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU NEDİR?

İstanbul’un en belalı mahallelerinden Çukur’un sakinleriyle tanışmak için geri sayım tüm heyecanıyla devam ediyor. Ay Yapım imzalı, Gökhan Horzum’un senaryosunu kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk’ün oturduğu ‘Çukur’dan yeni afiş yayınlandı. Afişte Çukur’un kontrolünü elinde tutan Koçovalı Ailesi’nin tüm üyeleriyle birlikte mahallenin hikâyeye yön verecek diğer sakinleri bir arada izleyicilerin karşısına çıkıyor. Çukur’un sakinleri mahalleye, çatıdan kuş bakışı baksa da her biri yüzleşeceği olaylar ve vereceği mücadelelerle kendilerini Çukur’un tam kalbinde bulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!