Çukur yeni bölüm 2. fragmanında Sultan Koçovalı şoku! Ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Çukur yeni bölüm 2. fragmanında Sultan Koçovalı şoku Ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2018 19:00

Çukur dizisinin yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sultan Koçovalı'nın vurulduğu haberinin herkesi perişan ettiği Çukur 24. bölüm 2. fragmanın son saniyelerine Vartolu'nun 'Bize bir dirhem mutluluğu çok görenlere bu dünyayı dar edeceğiz' sözleri damga vurdu. Peki yeni bölümde başka neler yaşanacak? Sultan Koçovalı ölecek mi? İşte Çukur yeni bölüm detayları!

Haberin Devamı

Çukur dizisi yayınlanan 24. bölüm fragmanıyla izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatacağının sinyallerini verdi. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Vartolu’yu korumak isteyen Medet, Nedret’i engellemeye çalışırken ateş alan silah Sultan’a isabet ediyor. Kanlar içinde yere yığılan Sultan’a neler olacağı merakla bekleniyor. İşte, Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Saadet’in Vartolu’ya olan masum aşkı, Koçovalı evinde hayati bir gelişmeye yol açar. Gözünü intikam hırsı bürüyen Nedret, elinde silahla Vartolu’nun kapısına dayanır. Ancak yanlış zaman ve yanlış yer silahtan çıkan kurşunun Sultan’a isabet etmesine yol açar. Bu kaza kurşunu Koçovalıları alt üst eder. Sultan yaşam savaşı verirken Baykal ve Elvis’in ölümüyle tüm ipleri eline geçiren Nazım’ın nasıl bir hamlede bulunacağı merak uyandıracak. Yamaç’ın Emrah’la öğrendiği gerçeğin, Sena’yla olan ilişkisini nasıl etkileyeceği ise büyük bir soru işareti yaratacak. Sırların ortaya döküleceği ve yeni yüzleşmelerin yaşanacağı ‘Çukur’da mücadelenin seyrinin ne yönde olacağı soluksuz beklenecek.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!