Çukur yeni bölüm fragmanında Celasun'un Yamaç'ın boynuna bıçak dayıyor

Güncelleme Tarihi:

Çukur yeni bölüm fragmanında Celasunun Yamaçın boynuna bıçak dayıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2018 12:57

Çukur yeni bölüm fragmanı yayın tarihine kısa bir süre kala paylaşıldı. En son 12 Mart'ta izleyicilerle buluşan Çukur, 19 Mart Pazartesi günü 21. bölümüyle kaldığı yerden devam edecek. Fragmana bakılırsa yeni bölümüne en çok konuşulan konulardan biri de Celasun- Yamaç yüzleşmesi olacak. İşte Çukur yeni bölüm fragmanı ve geçen hafta yaşananların kısa bir özeti!

Haberin Devamı

Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta başka bir entrikanın yaşandığı Çukur’un 21. bölümünde Baykal, tüm Vartolu erkeklerine savaş açıyor. Celasun öğrendiği gerçek ardından Yamaç’la yüzleşiyor. İşte Çukur dizisinin yeni bölümünden ilk görüntüler ve son bölümü yeniden hatırlamak isteyenler için kısa bir özet!

Çukur dizisinin 21 bölüm fragmanıyla birlikte ilk ipuçları geldi. Yamaç’ın yaşadıklarını sorguladığı Çukur yeni bölüm fragmanına Baykal’ın savaş ilanı damga vurdu. Yaklaşık 2 dakika süren tanıtımın son saniyelerinde ise Yamaç- Celasun yüzleşmesi merak uyandırdı. Yamaç’ın boğazına bıçak dayan Celasun, “Kardeşim olduğunu biliyordun, ben ne yapacağım?’ sözleriyle hesap sordu. Peki yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte yeni bölümden görüntüler!

Haberin Devamı

KAHREDEN ÖLÜM

Çukur’un 12 Mart tarihli bölümünde en çok konuşulan sahnelerden biri de Hale’nin vurulması oldu Dizide Elif Doğan'ın canlandırdığı ve 'Aliço'nun (Rıza Kocaoğlu) aşık olduğu 'Hale' karakteri, senaryo gereği hayatını kaybetti.Aliço'nun gözleri önünde yaşanan saldırı sonrası Hale yaşamını yitirdi. Aliço'nun, aşık olduğu kız için haykırışı yürekleri burktu.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur’da nefesler tutulur ve gözler yıllar sonra birbirlerine kavuşan baba-oğula yani İdris ve Vartolu’ya çevrilir. İdris’le yüzleşen Vartolu’nun önünde iki seçenek vardır: Salih Koçovalı olarak geçmişte kaçırdıklarını yaşamak ya da Vartolu Sadettin olarak ‘Çukur’da fırtına estirmeye devam etmek. Vartolu, hayatının en zorlu yol ayrımına gelirken, Selim’i Baykal’ın vurdurttuğunu öğrenen Yamaç ise öfkeden deliye döner ve harekete geçer. Tüm dengelerin alt üst olduğu bölümde gözünü hırs bürüyen Baykal ise etrafındaki herkese tehdit saçarken, Yamaç için geri dönüşü olmayan bir acıya sebep olacaktır. Çukur’da herkes için tehlike çanları çalmaktadır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!