Çukur son bölümde Selim öldü mü? Yeni bölümden ilk görüntüler geldi

Güncelleme Tarihi:

Çukur son bölümde Selim öldü mü Yeni bölümden ilk görüntüler geldi
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2018 15:14

Çukur son bölümü ardından yeni fragman araştırmaları başladı. Olayların ardı arkasının kesilmediği 5 Mart tarihli Çukur 19. bölümde Kardeşi Yamaç’ın önüne geçerek kurşunların hedefi olan Selim, yaşam savaşı verirken; finalde Vartolu ve İdris Koçavalı karşı karşıya geldi. Peki son bölümde neler oldu? Selim Koçovalı öldü mü? Yeni bölümde neler olacak? İşte Çukur dizisiyle ilgili son detaylar!

Haberin Devamı

Çukur son bölümü ile pazartesi akşamı izleyicilerinin karşısına çıktı. Selim'in hastanedeki sahnelerinin damga vurduğu bölümde, İdris Koçovalı'nın Vartolu ile karşılaşması akıllara kazındı. Peki, Vartolu'ya ilk kez adıyla hitap eden İdris Koçovalı, 'Bizi ne hallere soktun Salih' sözleri ile yürekleri burktu. Peki, İdris Koçovalı için bundan sonraki süreç nasıl ilerleyecek? Çukur 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylı bilgiler

ÇUKUR'UN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Çukur'un 19. yeni bölüm fragmanında birçok soru cevap bulacak. Bir kardeş giderken diğeri mi gelecek?

Selim'in yaşam savaşı verdiği Çukur yeni bölüm fragmanında, İdris Koçovalı'nın duyacağı kelimeler hiç de iç açıcı olmayacak.

Haberin Devamı

Kardeşi Yamaç’ın önüne geçerek kurşunların hedefi olan Selim, yaşam savaşı vermektedir. Koçovalı Ailesi, bu üzücü olayla derinden sarsılırken geçmiş peşlerini bırakmayacaktır. Emrah’ın gelişiyle hayatının en zorlu dönemini yaşayan Sena, İzmir’den büyük bir sürprizle dönecek ve bu da işlerin seyrini tamamen değiştirecektir. “Selim, yaşam savaşını kazanabilecek mi?” sorusu büyük merak yaratırken Vartolu ile Yamaç’ın yüzleşmesi her iki tarafı da derinden etkileyecek. Öfke ve üzüntüyü bir arada yaşayan Vartolu için asıl büyük yüzleşme ise ona gerçek adıyla, Salih’le hitap eden İdris ile olacaktır. Nefeslerin tutulacağı bölümde pek çok soru cevap bulacak.

ÇUKUR'UN BİR ÖNCEKİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Çukur’un 18. Bölümünde Komiser Emrah’ın Çukur’a gelmesiyle Koçovalılar yeni bir düşmana sahip olur. İdris, karşılaştığı büyük tehlikeden kurtulmaya çalışırken, Yamaç ise yeni düşmanını tanıyacaktır. Aynı zamanda ağabeyi olan Komiser Emrah, en çok Sena’yı etkileyecektir. Sena geçmiş korkularıyla yüzleşirken, Selim’in siper olduğu kurşunlar, tüm taşları yerinden oynatacaktır. Bu sırada İdris ise karşılaşacağı sürprizle hayatının en büyük şokunu ve pişmanlığını yaşayacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!