Çukur dizisi yayınlanan son bölümüyle ekran başına kilitledi! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Çukur dizisi yayınlanan son bölümüyle ekran başına kilitledi Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2018 23:17

Çukur dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Çukur'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Baykal’ın satranç hamleleri gibi adımları tıkır tıkır işlerken, Yamaç ise içlerindeki haini bulmaya odaklandı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Çukur dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde İdris, aldığı mektup sonrasında geçmişin perdesini aralamaya karar verdi. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Çukur’un 12. bölümünde; heyecanlı dakikalar yaşanacak. Çukur, yepyeni bir dönemin eşiğine geliyor! Baykal’ın satranç hamleleri gibi adımları tıkır tıkır işlerken, Yamaç ise içlerindeki haini bulmaya odaklanır. İdris, aldığı mektup sonrasında geçmişin perdesini aralamaya kararlıdır.

Bunu, evinde sağladığı düzen için büyük bir tehdit olarak gören Sultan tehlikeli bir hamle yaparak Paşa’dan yardım ister. Koçovalı Ailesi’nde gerilim doruk noktasına çıkarken, çember herkes için giderek daralmaktadır! Baykal tarafından tehdit edilen Vartolu, biricik Saadet’ini kurtarmak için zor bir karar vermek zorunda kalırken, Yamaç Sena’dan gelen boşanma haberiyle yıkılır. Sena’nın hayatını riske atarak öğrenecekleri, her şeyi değiştirecektir!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur’un 11. bölümünde; Çukur’da tüm dengeler alt üst olmuştur. Vartolu ile Yamaç arasındaki mücadele gittikçe alevlenir. Artık ikili arasında silahlar konuşmaktadır. Bu tansiyonu yüksek yüzleşmeyle beraber Sena ve Çukur arasında seçim yapmak zorunda kalan Yamaç, hayatının en zorlu günlerini yaşamaktadır. Yamaç’ın karşısında küçük duruma düşen Selim, öfkesine yenik düşerek Yamaç’ı dönüşü zor bir hataya sürükleyecektir. Bu sırada Baykal ve Avukat Nazım da boş durmayacak ve tehlikeli hamlelerde bulunacaklardır. Gerilimin doruk noktasına ulaştığı anlarda İdris Koçovalı’ya gelen gizemli mektup Çukur’da yepyeni bir dönemi başlatacaktır.

BAKMADAN GEÇME!