Çocuklar Duymasın yeni bölümü ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Duymasın yeni bölümü ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2017 17:32

Çocuklar Duymasın’ın yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş devam ederken Kanal D yayın akışıyla farklı bir bilgilendirmede bulundu. Kanal D'nin pazar akşamlarını zirvede tamamlayan dizisi Çocuklar Duymasın bu akşam kolaj bölümüyle takipçilerinin karşısına çıkacak. Peki sevilen aile dizisi Çocuklar Duymasın yeni bölüm ne zaman?

Haberin Devamı

Kurban Bayramı nedeniyle pek çok dizi ekran macerasına ara verdi, bu dizilerden biri de Çocuklar Duymasın oldu. Yıllar sonra yeniden diziseverlerle buluşan Çocuklar Duymasın her pazar günü olduğu gibi bu haftada ekranlarda olacak ancak dizinin ilk 6 bölümündeki sahnelerinden oluşan kolaj bölümü yayınlanacak. Peki yepyeni maceraları merakla beklenen Çocuklar Duymasın’ın 7. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Tamer Karadağlı, Pınar Altığ, Zeyno Günenç ve Volkan Severcan'ın yer aldığı Çocuklar Duymasın'ın 7. Bölümünün bir hafta gecikmeli olarak 10 Eylül Pazar günü yayınlanması bekleniyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Her seferinde fotoğrafları dijitalden aktarıp eski usül bastırdığı için Taş Fırın Haluk’la dalga geçen Tuna’nın harddiski bozulunca, Tuna ve Gönül’ün düğün videosuna ve fotoğraflarına ulaşılamadı. Gönül evlilik yıl dönümleri için düğün videosunu izlemek isteyince ortalık karıştı.

 

BAKMADAN GEÇME!