Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında eğlence tavan yapıyor

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında eğlence tavan yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2017 10:02

Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanı yayınlanan son bölümün ardından izleyicilerle buluştu. Her ne kadar zor günler geçirseler de yılbaşına eğlencesiz girmek istemeyen Meltem ve Haluk, Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında bir eğlence tertip etmiştir. Fakat düzenlenen eğlence, Haluk ve Meltem tarafından ayrı ayrı gerçekleştirilince ortalık biraz karışacaktır. İşte, Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Çocuklar Duymasın son bölüm sonrası yeni bölüm fragmanında eğlenceli dakikalar dikkat çekiyor. 2018 yılına eğlenerek girmek isteyen Meltem ve Haluk aynı evin içerisinde farklı tarzlarda eğlence düzenlemeye çabalamıştır. Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında bu durum ister istemez ortamı çekilmez bir hale sürüklemiştir. İşte, tüm bunların ekrana geleceği son bölüm ardından yayınlanan Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Çocuklar Duymasın 22. Bölüm Fragmanı - Yılbaşı Özel yayında! Çocuklar Duymasın'da yılbaşı coşkusu yaşanıyor!
Haluk şle Meltem, yaşadıkları problemleri arkalarında bırakmaya çalışırlar. Yeni yılın coşkusu herkese yansır ve kutlamalar başlar. Haluk ile Meltem eski günlerine dönebilecekler mi?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çocuklar Duymasın 21. Bölümde; Meltem ve Tutku karşı karşıya geliyor! Yaşananlara daha fazla tahammül edemeyen Meltem, Haluk ve Tutku ile yüzleşmeye karar veriyor.
Çocuklar Duymasın son bölümde, Tutku günden günde Haluk ve Meltem'in hayatına daha çok girmeye başlar. Bu durumdan rahatsız olmaya başlayan Meltem ise Haluk ve Tutku arasında olanları anlamlandıramaz. Sonunda ikisiyle de yüzleşmeye karar verir. Peki Haluk ve Tutku, Meltem'e nasıl bir açıklama yaptı? Tutku, Haluk'un hayatını alt üst etmeye devam edecek mi?

Öte yandan Gönül ise evde bir kızlar partisi organiz eder. Bu partiye Tutku'yu da çağırır. Tutku ve Meltem bir kez daha karşılaşır. Tutku ve Meltem arasında nasıl bir konuşma geçti? Tüm bu olanların ortasında kalan Haluk ne yaptı?

BAKMADAN GEÇME!