Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında büyük sürpriz.. Havuç geri döndü!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2018 08:23

Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında Havuç'un geri dönmesi izleyenler tarafından heyecan yaratırken, sevilen Havuç karakterini kimin canlandıracağı da merak konusu olmuştu. Yapımdan yapılan açıklamaya göre Havuç karakterini kimin canlandıracağı belli oldu. İşte Çocuklar duymasın dizisinin yeni Havuç'u ve yeni bölüm fragmanı

Haberin Devamı

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı yayında. Havuç dönüyor; tüm aile bir araya geliyor! Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar 20.00'de Kanal D'de. Haluk ile Meltem, Tutku'dan tamamen kurtulmaya çalışırlar. İkili ilişkilerinde verdikler bu büyük sınav sonrası derin bir nefes alırlar. Ailelerinin üzerindeki kara bulutları dağıtmaya çalışan Haluk ile Meltem'i büyük bir sürpriz beklemektedir.

Zira Haluk ile Meltem'e sürpriz yapan kişi oğulları Havuç'tur.

Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında büyük sürpriz.. Havuç geri döndü

TUTKU HAVUÇ'UN PEŞİNDE

Haluk'un gerçekleri öğrenerek Tutku'yu kovması bir son değil, daha büyük intikamlar için başlangıç olacaktır. Tutku, hastalıklı şekilde Haluk'un peşini bırakmak istemez. İmaj değişimiyle yeni planını harekete geçirecektir. Bu kötü plan içerisine de Haluk'un oğlu Havuç'u dahil eder.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!