Çocuklar Duymasın bu akşam neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Duymasın bu akşam neden yok Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2019 18:22

Çocuklar Duymasın dizisi bu akşam neden yok sorusunun yanıtı, sevilen dizinin takipçileri tarafından sorgulanmaya başladı. Çarşamba akşamları izleyicilerine eğlenceli dakikalar yaşatan Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölüm fragmanı bu hafta yayınlanmamıştı. Peki, Çocuklar Duymasın bu akşam neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının soluksuz olarak takip edilen dizisi Çocuklar Duymasın bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda yer almayacak. Sevilen dizinin bu akşam neden olmadığı diziseverlerin sorguladığı konular arasında yer alıyor. Peki, Çocuklar Duymasın bu akşam neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Çocuklar Duymasın dizisi bu hafta yılbaşı sebebiyle yayınlanmayacak. Dizinin yeni bölümü haftaya çarşamba akşamı ekranlarda olacak.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Taş Fırın Haluk ve Meltem, yılbaşını Gönül ve Tuna’nın davetiyle onların evinde kutlamaya karar verir. Yılbaşı akşamı ev sahipliği yapacak Gönül ve Tuna hemen parti organizasyonuna başlar. Bunu duyan Sultan ve Rıza da hemen rakip bir yılbaşı partisi organize eder. Sultan ve Rıza, Haluk ve Meltem’in kendi yılbaşı partilerine gelmesini istemektedir. Ama Haluk ve Meltem, Gönül ve Tuna’ya söz verdiği için ortalık karışır. Gönül ve Tuna da, Sultan ve Rıza da Haluk ve Meltem’i paylaşamaz. Haluk ve Meltem yılbaşı akşamı boyunca türlü bahanelerle iki ev arasında mekik dokur.

Haberin Devamı

Yılbaşı akşamı her iki evde de çok büyük eğlenceler vardır. Bu rekabet, her iki evde de eğlencenin doruklara ulaşmasına neden olur. Davetliler Gönül ve Tuna’nın evinde Suzan Kardeş şarkılarıyla eğlenirken, Sultan ve Rıza’nın evinde de Ankaralı Coşkun fırtınası esmektedir. Öte yandan Sinan Yılmaz ve kolbastı ekibi ile Ezgi Eyüboğlu en güzel şarkılarıyla yılbaşı gecesine renk katarken, horon ekibi ve fasıl ekibi sayesinde de davetliler bir an olsun yerlerinde oturamaz.

BAKMADAN GEÇME!