Çocuklar Duymasın yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Duymasın yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2018 23:26

Çocuklar Duymasın dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde aniden ayrılık kararı alan Simay ve Emre, ailelerine bu durumla ilgili bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Çocuklar Duymasın dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Emre'nin Simay'ı aldattığı yönünde dedikodular çıkmaya başlamıştı. Ancak hiç kimse ayrılık kararının arkasındaki gerçek sebebi bilmiyordu. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Aniden ayrılık kararı alan Simay ve Emre, ailelerine bu durumla ilgili bir açıklama yapmak zorunda kalır. Ancak onlar açıklama yapana kadar söylentiler artmıştır. Bir anda Emre'nin Simay'ı aldattığı yönünde dedikodular çıkmaya başlamıştır. Ancak hiç kimse ayrılık kararının arkasındaki gerçek sebebi bilmez. Peki gerçekten Emre ve Simay'ı ihanet mi ayırdı? Emre bu durumla ilgili ne açıklama yapacak? Simay'ın ailesi bu söylentiler karşısında nasıl bir hamle yapacak?

BAKMADAN GEÇME!