Çocuklar Duymasın son bölüm sonrası 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Duymasın son bölüm sonrası 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2017 21:09

Çocuklar Duymasın 21. yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Meltem ile Haluk arasındaki buzlar, Duygu'nun gelişiyle birlikte biraz da olsa erimiştir. Peki, Çocuklar Duymasın son bölümün ardından 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, fragman hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Çocuklar Duymasın son bölümünde Duygu'nun hatırına aralarını yumuşatan Meltem ve Haluk, aynı evde yaşamaya başlamıştır. Çocuklar Duymasın 20. son bölümünde Haluk ile Tutku'yu evin içinde bir arada gören Meltem çılgına dönmüş ve büyük bir inatlaşmanın içerisine girmiştir. Peki, Çocuklar Duymasın 21. bölüm fragmanında neler yaşanacak? İşte, merakla araştırılan konu hakkında detaylı bilgiler

Çocuklar Duymasın son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Meltem eve geldiğinde, Tutku’yu Haluk’la evde görünce çılgına döner. Bunun üzerine Haluk’u rahatsız edip evden göndermek için elinden ne gelirse yapar. Ancak bu durum ikili arasında büyük bir inatlaşmaya dönüşür.

Haberin Devamı

Bu sefer Taş Fırın Haluk da Meltem’i sinir edip evden kaçıracak büyük bir plan yapmıştır. Evde adeta büyük bir savaş başlar.

Bu sırada Haluk ve Meltem’in kızı Duygu sürpriz yapıp gelince ortalık karışır! Haluk ve Meltem, Duygu’nun yanında mutluluk oyunu oynamaya başlar.

Gönül, evde bir kızlar partisi organize eder. Bu partiye Meltem ve Tutku’yu aynı anda davet eden Gönül, başlarına geleceklerden habersizdir!


BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Mahkeme kararıyla bir ay aynı evde yaşamak zorunda olan Haluk ve Meltem’i zor günler beklemektedir. Başka bir kadınla ilişkisi olduğunu düşündüğü için Haluk’la bir saniye bile aynı evde kalmak istemeyen Meltem, kendince çözümler üretmeye çalışır.

Haluk ve Meltem ne kadar uzlaşmaya çalışsa da, ikisinin aynı evde kalması büyük bir kaosun yaşanmasına neden olur. Gönül ve Tuna’nın hayatına da giren Tutku, özellikle Gönül’ün sevgisini kazanmayı başaracak mıdır?

 

BAKMADAN GEÇME!