Çocuklar Duymasın son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Duymasın son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2017 22:36

Çocuklar Duymasın son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Meltem'in Haluk'la boşanmak istemesinin ardından gördüğü tavır, beklenmedik bir durumu ortaya çıkaracaktır. Çocuklar Duymasın 16. yeni bölüm fragmanında evi terk etme kararı alan Haluk, misilleme yapmak için kadınlarla fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşmıştır. Peki, Meltem Çocuklar Duymasın 16. yeni bölüm fragmanında bu duruma nasıl tepki vermiştir?

Haberin Devamı

Çocuklar Duymasın dizinin 5 Kasım tarihli son bölümüne Haluk ve Meltem'in boşanma kararı damga vurdu. İkilinin bu kararın arkasında durup durmayacağını merak eden izleyiciler, Çocuklar Duymasın son bölümünün her anını heyecanla takip etti. Peki Haluk ve Meltem boşandı mı? Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haluk için her şey yolunda giderken, Meltem birden ayrılmak istediğini söyleyince Taş Fırın Haluk’un hayatı alt üst olur. Haluk, Meltem’in ayrılık isteğine çok üzülse de, onun bu kararına saygı duyar.

Haluk, Meltem’in ayrılık kararını duyar duymaz evi terk eder. Kimse uzun süre Haluk’a ulaşamaz. Haluk’un nereye gittiği büyük bir merak konusudur. Bundan sonra hiçbir şey, ikisi için de eskisi gibi olmayacaktır.

Haberin Devamı

Meltem, hayalini kurduğu hayata artık daha yakındır. Haluk ve Meltem’in boşanacağını duyan herkes büyük bir şaşkınlık yaşar. Gönül ve Tuna onları tekrar bir araya getirmek için çabalasa da Meltem kararından dönecek gibi değildir.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Haluk ve Meltem’lerin evinde de, Gönül ve Tuna’nın evinde de coşkuyla kutlanmaktadır. İki aile Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için fener alayına gider.

Herkese Taş Fırın Haluk’tan mesaj gelir. Haluk mesajla herkesten para istemektedir. Bunun üzerine Haluk’un çevresindeki herkes para gönderince ortalık karışır.

Öte yandan Haluk evde hasta yatmaktadır. Tüm sevdikleri maddi sıkıntısı olduğunu düşündükleri için eve ziyarete gelir. Ancak hastalığını abartan Haluk bu durumu fazlasıyla büyütünce bir birinden komik anlar yaşanır.

BAKMADAN GEÇME!