Çoban Yıldızı 4. bölüm fragmanında Zühre ağır yaralı

Güncelleme Tarihi:

Çoban Yıldızı 4. bölüm fragmanında Zühre ağır yaralı
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2017 15:25

Çoban Yıldızı yeni bölüm fragmanı izleyicilerine sürprizlerle dolu gelişmelerin sinyalini verdi. Aileyi tuzağa düşüren Zekkar ve Fikret yanlarında getirdiği silahla Zühre'yi yaralıyor. Yaşanılanlardan kendisini sorumlu tutan Seyit vicdan azabı duyuyor. İşte, Çoban Yıldızı 4. bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları!

Haberin Devamı

Çoban Yıldızı yayınlanan 4. bölüm fragmanıyla izleyenlerine duygu yüklü dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Ekranların herkes tarafından büyük bir heyecanla takip edilen yeni dizisi Çoban Yıldızı yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde şoke eden anlar yer alacak. Yeni bölümde Seyit ve ailesi İstanbul yolunda Zekkar’ın tuzağına düşerler. Silahlar çekilir. İşte, Çoban Yıldızı 4. bölüm fragmanıyla sizlerle birlikte. 

YENİ BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Seyit ve ailesi İstanbul yolunda Zekkar’ın tuzağına düşerler. Silahlar çekilir. Zekkar, Seyit ve ailesine büyük acılar yaşatır. 
Zekkar’dan sonra Fikret de İstanbul’a gelir. Seyit ve ailesini İstanbul’da zor bir hayat beklemektedir. Karakaya’larla aynı şehirde yaşamak Seyit ve ailesi için bir kabusa dönüşür. 
Sırma ise Fikret Karakaya’nın nikahlı karısı Zühre’nin kaçmasına yardım etmenin cezasını kötü bir şekilde çekecektir. Ali, annesinin başına gelenleri öğrenmek için çok uğraşır ve dedesinin bu işte parmağı olduğunu düşünür.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Zühre alevlerin arasından Seyit’in sayesinde kurtulur. Seyit ve ailesi ellerindeki her şeyi kaybetmiş, üstelik Karakaya’ları da düşman edinmişlerdir. Kaçıp saklanmaktan başka çareleri yoktur. Zühre olanlardan kendini sorumlu tutar. Seyit’e ve ailesine daha fazla zarar gelmesin diye onlardan kaçar. Ancak Seyit, Zühre’yi de alıp uzaklara gitmek niyetindedir. Karakaya’lardan kaçmak kolay olmayacaktır. Önüne gelen her şeyi yok eden Zekkar’ın öfkesi yine çıkar yollarına ve bu sefer daha büyük bir yıkım getirir.

BAKMADAN GEÇME!