Çoban Yıldızı 11. bölüm fragmanında Zühre ummadığı biriyle karşılaşıyor

Güncelleme Tarihi:

Çoban Yıldızı 11. bölüm fragmanında Zühre ummadığı biriyle karşılaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2017 17:58

Çoban Yıldızı yayınlanan 11. bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Ekranların sevilen dizisi Çoban Yıldızı yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Güneş’in telefonuyla Zühre karşısında ummadığı birini bulur. İşte, Çoban Yıldızı 11. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Ekranların soluksuz olarak takip edilen dizisi Çoban Yıldızı yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Heyecan dolu dizi Çoban Yıldızı yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Peki, dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte, Çoban Yıldızı 11. bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Güneş’in telefonuyla Zühre karşısında ummadığı birini bulur.

Ali babasına karşı Rüveyda’yı korur. Fikret ve Zekkar, Rüveyda’yı koz olarak kullanıp Zühre ile pazarlık yapmak ister. Zekkar hala Seyit’ten intikam alma derdindedir. Seyit bir yandan Rüveyda’yı, bir yandan Zühre’yi bulmaya çalışırken yeni bir iş teklifiyle karşılaşır.

Zühre ise çareyi Fikret’in karşısına çıkmakta bulur. 

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Haberin Devamı

Zühre, Seyit ve ailesini geride bırakıp kaçmıştır. Seyit bir yandan Zühre’yi ararken bir yandan da Rüveyda’nın yerini bulmaya çalışır. Rüveyda’nın izini bulur ancak Rüveyda ne kadar istese de ailesine dönemez ve yeni bir belaya sürüklenir.

Zekkar kendisine kazık atanlardan bir bir hesap sorma niyetindedir.

Beklenmedik birinden yardım alan Zühre yeni bir hayata adım atmak üzeredir.

BAKMADAN GEÇME!